Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#26562 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katson passiivin taa

01.01.2014 11:00

#26552: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katson passiivin taa


"Tästä kaikesta voimme johtaa perusteet sille, että homojen parisuhteelle on annettava heidän niin halutessaan avioliiton status"

Me kyllä, ystävä hyvä, elämme demokratiassa, jossa emme kukaan voi sanella, miten päättäjien tulee halujamme kohdella. Homojen parisuhteen erilaisuudesta johtuen, verrattuna heteroiden parisuhteeseen, avioliittostatuskaan ei poista tuota erilaisuutta. Homojen ja heteroiden tavat toteuttaa seksuaalisuutta eivät ole suinkaan moraalisesti samanarvoisia. Siksipä puolustan edelleen miehen ja naisen välistä avioliittoa.

Hyvää Uutta Vuotta ja Jumalan Siunausta presidenttimme Sauli Niinistön sanoin.




Vastaukset


Vieras

#26564 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katson passiivin taa

2014-01-01 11:32:19

#26562: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katson passiivin taa

"... homojen parisuhteelle on annettava heidän niin halutessaan avioliiton status"

Me kyllä, ystävä hyvä, elämme demokratiassa, jossa emme kukaan voi sanella, miten päättäjien tulee halujamme kohdella."

Periaatteessa näin, mutta oma lainsäädäntömme ja kansainväliset sopimuksemme asettavat tämän vaateen muusta demokratiasta riippumatta. Demokratiaan liittyy lainsäädäntövalta, jossa yhteydessä on aina kuitenkin tarkistettava, että lait, sopimukset ja sitoumukset ovat keskenään ristiriidattomia. Oman demokraattisen ratkaisusi johdonmukainen seuraus olisi se, että Suomi irtisanoutuisi esim. YK:n ihmisoikeuksien julistuksesta.

"Homojen ja heteroiden tavat toteuttaa seksuaalisuutta eivät ole suinkaan moraalisesti samanarvoisia."

Aika kova väite!! Tuon perusteluksi ei nimittäin kelpaa pelkästään se, että Raamattu.....

Moraalisesti alempiarvoinen tarkoittaa jotain sellaista, joka on tuloksiltaan jollain tavoin epätoivottavaa. Mikä on epätoivottavaa siinä, että kaksi toisiaan rakastavaa ihmistä voi elää toistensa kanssa ja nauttia keskinäisestä rakkaudesta? Naapurissa voivat heterot harrastaa vastaavaa asiaa keskenään homojen heitä häiritsemättä.

Tai sitten voi olla kyse herramoraalista, jota harrastettiin viljalti 30-40-luvuilla.... Joka tapauksessa puheesi eriarvoisesta moraalista  ovat moraalittomia.

"El Coyote"

#26565 Pelkkää vainoharhaa ja hätävarjelun liioittelua...

2014-01-01 12:15:16

#26562: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katson passiivin taa 

 Miehen ja naisen välinen avioliitto ei ole millään lailla uhattuna, joten se ei mitään puolustamista myöskään kaipaa. Kukaan ei ole puhunut sen lakkauttamisesta, eikä liioin sen korvaamisesta tai syrjäyttämisestä.

Homoseksuaalinen rakkaus on Suomessa täysin laillista ja kyse on  enää vain homoseksuaalisten parisuhteiden juridisesta asemasta ja niiden tunnustamisesta virallisesti lain edessä. Tiedätte kyllä mihin kaikkeen se vaikuttaa (esim. työnantajiin, asunnon saantiin , perimiseen, verotukseen jne.)

´ Rekisteröity parisuhde´ on ollut vain etappi ja välivaihe  tiellä  täysien juridisten oikeuksien saavuttamiseen homo- ja lesbopareille yhteiskunnassamme , mutta se on jo tehtävänsä tehnyt. Koko tuo ´nimikehirviö´ tulee pian jäämään kokonaan pois käytöstä kun  nykyistä tasa-arvoisempi avioliittolaki  toteutuu ja astuu voimaan.

 Hyvää Uutta Vuotta ja Onnea kaikille tuleville aviopareille-seksuaalisesta suuntautumisestaan riippumatta!