Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#26552 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katson passiivin taa

31.12.2013 22:23

#26540: - Re: Re: Re: Re: Re: Katson passiivin taa

Ihmisoikeusnäkökulma edellyttää, että ihmisten välisten liittojen juridiset perusteet ovat samat riippumatta seksuaalisesta orientaatiosta. Näin ei nyt ole, esimerkiksi adoption suhteen. Ja vaikka juridiset perusteet olisivat identtiset erinimisessä liitossa, liiton nimi mahdollistaa diskriminoinnin esimerkiksi ja erityisesti työnhakutilanteissa. Ja koska tällaista dikriminaatiota todistetusti tapahtuu (esim. tapaus Johanna Korhonen vs. Alma Media), ongelma on todellinen ja siksi liittonimi ei saa olla erilainen kuin heteroparisuhteissa.

Tästä kaikesta voimme johtaa perusteet sille, että homojen parisuhteelle on annettava heidän niin halutessaan avioliiton status.

Tästä lopullisesta lopputulemasta ei voi valittaa - valitettavasti.

Vastaukset


Vieras

#26562 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katson passiivin taa

2014-01-01 11:00:35

#26552: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katson passiivin taa


"Tästä kaikesta voimme johtaa perusteet sille, että homojen parisuhteelle on annettava heidän niin halutessaan avioliiton status"

Me kyllä, ystävä hyvä, elämme demokratiassa, jossa emme kukaan voi sanella, miten päättäjien tulee halujamme kohdella. Homojen parisuhteen erilaisuudesta johtuen, verrattuna heteroiden parisuhteeseen, avioliittostatuskaan ei poista tuota erilaisuutta. Homojen ja heteroiden tavat toteuttaa seksuaalisuutta eivät ole suinkaan moraalisesti samanarvoisia. Siksipä puolustan edelleen miehen ja naisen välistä avioliittoa.

Hyvää Uutta Vuotta ja Jumalan Siunausta presidenttimme Sauli Niinistön sanoin.