Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#26468 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poimintoja kohdasta oppi

29.12.2013 18:25

#26461: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poimintoja kohdasta oppi

Se että shamanistit eivät halua olla kristittyjä, ei tähän asiaan eli ilmiön mekanismiin vaikuta sitä eikä tätä. Ihmisen reaktiot voimakkaaseen uskonnolliseen stimulukseen ovat likimain samat uskonnosta riippumatta. Woodoolla on pitkät perinteet haitilaisten alkuperäisillä kotiseuduilla läntisessä Afrikassa ja sen käyttö pahuuden välineenä on pääosin kiellettyä ja tiedot siitä paljolti liioiteltua lähetyssaarnaajien propagandan takia.

Puheesi pimeistä voimista todistaa hyvin, että oma ajattelusikin on maagismia, josta moderni kristillisyys yrittää sanoutua irti. Enää kukaan järjissään oleva kristitty ei esimerkiksi enää väitä tautien johtuvan pahoista hengistä - ei, vaikka Jeesus niitä kuului vielä jahtailevan.

Ero karismaattisen kristillisen ja muiden uskontojen hurmoksen ja magian välillä on yhtä suuri kuin ero meidän kullannuppujen ja naapurin kauhukakaroiden välillä.

Vastaukset

Pahat hengetkin ovat Jeesukselle alamaisia

#26478 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poimintoja kohdasta oppi

2013-12-29 20:51:30

#26468: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poimintoja kohdasta oppi

Nicky Cruz on kirjoittanut kirjoja pahojen henkien toiminnasta ja Jumalan toiminnasta. Hän tietää omasta kokemuksesta ja Raamatusta että pahat henget ovat todellisia, mutta myös että Jumalan voima on paljon suurempi kuin paholaisen.Suosittelen luettavaksi hänen kirjansa "Juokse henkesi edestä" .

Lisätietoa linkistä http://www.jariiivanainen.net/vaihtoehtoinenlaaketiede1.html

Sairaudet johtuvat monista syistä, kuten huonot elintavat,epäterveellinen ympäristö tms. On silti edelleen mahdollista että paholainenkin voi iskeä ihmistä sairaudella, kuten tapahtui Jobin tapauksessa. Job sai ruumiiseensa paiseita paholaisen aiheuttamana kuten on kerrottu Jobin kirjan 2.luvussa, jakeessa 7 : "Niin s_atana meni pois Herran edestä ja löi Jobiin pahoja paiseita,kantapäästä kiireeseen asti."

 


Vieras

#26481 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poimintoja kohdasta oppi

2013-12-29 23:08:16

#26468: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poimintoja kohdasta oppi

 

No , nyt meni kyllä vähän ulapalle,   en ole maagistinen,  olen vanha tuttusi näiltä palstoilta. Enkä ole puhunut yhtään mitään näiden voimien vaikutuksista sairauksiin.  

Mutta sanohan sinä,  mitä on moderni kristillisyys?

Woodoo on sen asteista pimeyttä Haitilla,  että siinä ei totisesti kysellä lupaa pahuuden tekemiseen.  Elävältä hautaamisesta lähtien.     Haitilla työskennelleen pariskunnan etunimet ovat mielessä,  mutten millään saa sukunimeä esiin.  Katotaan,  pullahtaako huomenna.   Jos joku muu tunnistaisi,  etunimet olivat  ainakin Risto ja ehkä  Raili ja sukunimi  alkoi  H:lla.