Jyrkkä ei lapsilisien verotukselle

Kommentoitu viesti


Vieras

#36 Re:

03.06.2011 07:32

#6: -

Samaa mieltä! Päivähoito-oikeus pitäisi olla vain niillä, jotka oikeasti tarvitsevat päivähoitopaikkaa. Jos vanhempi tai molemmat (näinkin on!) on kotona, niin kyllä lapsenkin pitää olla kotona. Lapsella on oikeus viettää aikaa vanhempiensa kanssa ja toisaalta ei ole yhteiskunnan velvollisuus hoitaa lapsia, jos vanhemmat voivat sen tehdä itsekin.

Lapsilisä on sen sijaan vähän periaatekysymys. Se on raha, joka kuuluu kaikille lapsille taustasta tai yhteiskuntaluokasta huolimatta. Siihen en menisi koskemaan.

Vastaukset

Kyllästyny

#38 Re: Re:

2011-06-03 10:05:54

#36: - Re:  

 

Niin mistä te tiedätte MIKSi joidenki lapset päiväkodissa. Minusta tämä on niin raivostuttava keskustelu. Kaikki tummunmummun kaimat ja naapurit muka tietää toisten asiat paremmin. Mä en usko että yksikään lapsi on siellä ''turhaan''. Siihen on aina joku syy. ja jos siellä nyt yks kaks lastan on vain sen takia että saa virikkeitä. Niin niiden lasten pois ottaminen tuskin suomen taloutta auttaa suuntaan tai toiseen. ja kyllä heidänkin vanhemmat osaa sellaiset paperit hakea että ne sen paikan saa. Eli entistä enempi paperi hommaa ja hakemuksia joita tämä suomen maa on jo pullollaan.

Kaikki nämä mitä nyt kaavaillaan niin teettää vaan entistä enempi lääkäreill,kelalla ja kansalaisilla papreitöitä. Entistä enempi eriarvoistetaan ja leimataan ihmisiä.