Jyrkkä ei lapsilisien verotukselle

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Jyrkkä ei lapsilisien verotukselle.

Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten

#26 Re: Käykäähän katsomassa....

02.06.2011 13:09

#15: Juha Järvinen - Käykäähän katsomassa....

EU:sta ja siihen liittymisestä voidaan olla montaa mieltä. Nyt kun EU:ssa kuitenkin ollaan niin on kaikkien etu se, että siellä myös toimitaan järkevästi ja vastuullisesti. Ota ensin hieman enemmän selvää TOSIasioista ennenkuin alat moisia vaatimaan. Ärsyttää, että puskista huutelevat tuntuvat mielestään tietävän aina kaikki paremmin kuin ne, jotka joutuvat päätöksiä tekemään. Jääkiekkopelitkin on helpompi pelata katsomosta. Uskotko tosiaankin, että Katainen sahaisi tarkoituksella omaa oksaansa vain siksi, että "voi kulkea pää pystyssä EU:ssa"? Että hän tarkoituksella ajaisia sellaista asiaa, joka ajaisi Suomen vararikkoon ja heikentäisi suomalaisten hyvinvointia? Siinähän se menisi ihan takuuvarmasti omakin työpaikka. Kun nyt kerran EU:ssa ollaan niin euron heikkenemisen seuraukset ovat euromääräisesti Suomelle paljon suuremmat kuin tukipakettiin käytetty raha. Suomen valtion talous on sitäpaitsi tällä hetkellä paljon paremmassa kunnossa kuin ennen Kataista. Sehän on tietysti sinulle ihan sivuseikka. Tulee ilmeisesti itselle parempi olo kun vaan saa syyttää ja  haukkua sellaista ihmistä, joka oikeasti haluaa tehdä asioille jotain eikä vain kalastele suosiota ja auo turpaansa.


Vieras

#27 Re: Re: Käykäähän katsomassa....

02.06.2011 13:38

#26: Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten - Re: Käykäähän katsomassa....

Ei jumalauta mitä shittiä sää kirjotat, menisit vähä ittees eu:n pakaran nuolija..

KYLLÄSTYNY

#28 NÄIN KOHDELLAAN OMAA MAATA!

02.06.2011 14:43

KOHTUUS NYT JO VEROTUKSILLE! MAAHANMUUTTAJIA TUETAAN JA NIILLE NOI MEIJÄN VERORAHATKIN JAETAAN!!

Vieras

#29

02.06.2011 15:10

järetön ehdotus :(
Jordeporde

#30

02.06.2011 15:15

Totta hemmetissä lapsilisiä pitää verottaa! Suomessa kuitenkin syntyvyys on hyvällä mallilla, eikä mikään pakko ole erityisesti kannustaa lapsentekoon. Joten ehdottomasti lapsilisiä voisi tarkistaa alaspäin..

Vieras

#31

02.06.2011 19:45

EI; EHDOTON EI!!!!! HALOOO!!!!!

Vieras

#32 Re:

02.06.2011 19:45

#31: -  

 


Vieras

#33 Re: Re:

02.06.2011 19:46


Vieras

#34

02.06.2011 21:02

Opiskelevalle kahden lapsen äidille lapsilisät on suunnilleen neljäsosa kaikista tuloista! Miettikää sitä, ennen kun lähdette leikkaamaan taas köyhiltä pois.. Eduskunnassa istujat ottavat toki muutaman satasen omista palkoistaan pois jos haluavat valtiolle lisää rahaa. Tarja Halonenkin voisi toki matkustaa ihan "normaali-ihmisten" kanssa, niin säästyisi jälleen huimia summia! Ja ne torkkupeitotkin vielä.. Huh huh.

Vieras

#35

02.06.2011 21:15

Tärkeä asia!

Vieras

#36 Re:

03.06.2011 07:32

#6: -

Samaa mieltä! Päivähoito-oikeus pitäisi olla vain niillä, jotka oikeasti tarvitsevat päivähoitopaikkaa. Jos vanhempi tai molemmat (näinkin on!) on kotona, niin kyllä lapsenkin pitää olla kotona. Lapsella on oikeus viettää aikaa vanhempiensa kanssa ja toisaalta ei ole yhteiskunnan velvollisuus hoitaa lapsia, jos vanhemmat voivat sen tehdä itsekin.

Lapsilisä on sen sijaan vähän periaatekysymys. Se on raha, joka kuuluu kaikille lapsille taustasta tai yhteiskuntaluokasta huolimatta. Siihen en menisi koskemaan.

tellu

#37 Re: Tämä nyt mitään auta, mutta

03.06.2011 09:55

#19: Juba_58 - Tämä nyt mitään auta, mutta 

Ei varmaankaan auta; usko menny muutenkin poliitikkoihin. Omia asioitaan ajavat... suoraan sanottuna V*TUTTAA tuo touhu tuolla eduskunnassa.

Kyllästyny

#38 Re: Re:

03.06.2011 10:05

#36: - Re:  

 

Niin mistä te tiedätte MIKSi joidenki lapset päiväkodissa. Minusta tämä on niin raivostuttava keskustelu. Kaikki tummunmummun kaimat ja naapurit muka tietää toisten asiat paremmin. Mä en usko että yksikään lapsi on siellä ''turhaan''. Siihen on aina joku syy. ja jos siellä nyt yks kaks lastan on vain sen takia että saa virikkeitä. Niin niiden lasten pois ottaminen tuskin suomen taloutta auttaa suuntaan tai toiseen. ja kyllä heidänkin vanhemmat osaa sellaiset paperit hakea että ne sen paikan saa. Eli entistä enempi paperi hommaa ja hakemuksia joita tämä suomen maa on jo pullollaan.

Kaikki nämä mitä nyt kaavaillaan niin teettää vaan entistä enempi lääkäreill,kelalla ja kansalaisilla papreitöitä. Entistä enempi eriarvoistetaan ja leimataan ihmisiä.

 


Vieras

#40 Lapsiperheen verotus ja menneisyys!

06.06.2011 11:40

Kannattaa tutkia, mitä on tapahtunut ammoin perheverotukselle. Isät ja äidit menettivät progressiiviselle verotukselle puolisovähennykset sekä yhteisverotuksen ja heitä ruvettiin kohtelemaan saman verotaulukon mukaan kuin LAPSETTOMIA. Sen lisäksi lapsivähennyksiin sekä sairaskuluvähennyksiin on puututtu raa asti. Päivähoitomaksut on alettu laskea BRUTTOTULOISTA, vaikka em asioiden vuoksi progressio syö suurempituloisten palkat verotuksen jälkeen tasa-arvoisiksi vähempibruttotuloisten vanhempien kanssa: mutta maksut eivät siis tasa-arvoistukaan! Kaikki tämä ja vielä paljon muuta on tehty, jotta lasten elintasoa helpottamaan luotu lapsilisäjärjestelmä on veroton. Se on myöskin jäänyt jälkeen jo kauan yleisistä elinkustannuksista. JOS JOTAIN TULEE tehdä, niin lapsiperheen kaikki tulot tulee jakaa perheenjäsenten lukumäärällä ja verottaa vasta sitten, silloinkin lapsilisien kuluu olla lasten LEIPÄÄ varten verottomia. LAPSETTOMIEN nettoja eivät rasita lasten sairaskulut, lasten vaatteet, lasten harrastusmenot, lasten tarvitsemat asuintilat, LASTEN PÄIVÄHOITOKUSTANNUKSET (=se on tulonhankkimismenot, muttei käsitellä sellaisina!!!!???). Jos teitä kadehdituttaa lapsilisät ja näette kateudessanne punaisia taalojenkuvia unissanne, kehotan TEKEMÄÄN LAPSIA! Se ei teille kuitenkaan VALKENE! Sillä te keksisitte kyllä itsellenne HYVÄÄ näilläkin rahoilla. Muistakaa kuitenkin, että lapsellisten lapset elättävät TEIDÄT tulevaisuudessa. Heidän omien äitijensä eläkkeet ja ansiot jäävät joka tapauksessa jälkeen teidän vastaavistanne! ÄLY HOI!
Riikka

#41

12.06.2011 01:57

Verolle vaan koko lapsilisä. Ei kenenkään ole pakko synnyttää enemmän lapsia kuin mitä kykenee omalla palkalla (tai aviopuolison palkalla) elättämään.