Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#24920 Re: YK:n avioliitto-artikla suojelee perinteisen avioliiton määritelmää

17.11.2013 19:48

#24910: - YK:n avioliitto-artikla suojelee perinteisen avioliiton määritelmää

Poimin perhettä ja lapsien asemaa perheessä koskevat artiklat:

 

"12. artikla. Älköön mielivaltaisesti puututtako kenenkään yksityiselämään (myös homojen ), perheeseen (myös sateenkaariperheeseen), kotiin tai kirjeenvaihtoon älköönkä loukattako kenenkään kunniaa ja mainetta. Jokaisella on oikeus lain suojaan sellaista puuttumista tai loukkausta vastaan.

16. artikla. 1. Täysi-ikäisillä miehillä ja naisilla on oikeus solmia avioliitto (ei sanota, että yhden miehen ja yhden naisen on se keskenään ainoastaan solmittava...) ja perustaa perhe ilman minkäänlaisia rodusta, kansalaisuudesta tai uskonnosta (huom, koskee myös uskontoon perustumattomia perhemuotoja!) johtuvia rajoituksia. Heillä on yhtäläiset oikeudet avioliittoon, avioliiton aikana ja sen purkamisen jälkeen. 2. Avioliiton solmiminen tapahtukoon vain tulevien aviopuolisoiden vapaasta ja täydestä suostumuksesta. 3. Perhe on yhteiskunnan luonnollinen ja perustava ydinosa (ei mainita, että on kyse heteronormatiivinen monogaaminen perhe...)ja sillä on oikeus yhteiskunnan ja valtion suojaan.

25. artikla. ..... 2. Kaikkien lasten, riippumatta siitä, ovatko he syntyneet avioliitossa tai sen ulkopuolella, tulee nauttia samaa yhteiskunnan suojaa."

 

Jos näistä saa kasaan väittämän, että ihmisoikeuksien julistuksen tukema perhemuoto on vain heteronormatiivinen ja monogaaminen, täytyy olla vähintään pupputieteiden dosentti.

Vastaukset


Vieras

#24926 Re: Re: YK:n avioliitto-artikla suojelee perinteisen avioliiton määritelmää

2013-11-17 20:12:07

#24920: - Re: YK:n avioliitto-artikla suojelee perinteisen avioliiton määritelmää

Niinpä. Se suluissa oleva on kirjoittajan tulkinta-siis täyttä puppua. Kyllä kansanedustajat tietävät, mitä heille yritetään tyrkyttää. Homo- ja lesboporukan kannattaisi nukkua 13.12. päivän yli, niin säilyisi edes jotenkin kasvot peruslukemissa.


Vieras

#24927 Re: Re: YK:n avioliitto-artikla suojelee perinteisen avioliiton määritelmää

2013-11-17 20:16:23

#24920: - Re: YK:n avioliitto-artikla suojelee perinteisen avioliiton määritelmää

Onpo huono yritys syöttää pajunköyttä. Vinkki. Kannattaisi mennä poimimaan juolukoita suolta, niin saisi edes jotakin syöntikelpoista aikaseksi.