Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#24363 Re: Re:

08.11.2013 12:57

#24358: Herra avaa silmämme näkemään! - Re: Näyttää jotkut ammentavan omasta pimeydestäänkin tälle foorumille aivan kiitettävästi, ehkäpä saavat hetkellistä tyydytystä ja balsamia sisäiseen tyhjyyteensä. Vaikea uskoa että aikuiset ihmiset syllistyisivät tuollaiseen, mutta "aatteen" sokaisemille on näemmä kaikki mahdollista.

 

 

Ajatella, että aikuiset ihmiset kristillisessä uskonkiihkossaan yrittävät sekaantua eduskunnan asiana olevan siviiliavioliittolainsäädännön uudistamiseen. Kai se tuo jonkinlaista balsamointia ja kristallikruunun heidän harveneville kutreilleen.

 

 

 

 

Vastaukset


Vieras

#24367 Re: Re: Re:

2013-11-08 13:18:05

#24363: - Re: Re:

Juu manipulointi on kummallisen takertuva ominaisuus kuin takiaispalloset puserossa. Tulee sekaannuttua enemmän muitten kuin omiin asioihin. Kyllä pääni pistän pantiksi ja vähän muutakin sen puolesta että tuolla tyylillä jää kruunut ja taivaspaikat saavuttamatta.

valot sammuksissa

#24370 Re: Re: Re:

2013-11-08 13:39:44

#24363: - Re: Re:

Se se vaan on sillä lailla, että Jumala se on lakien niinkuin kaiken muunkin yläpuolella tässä maailmankaikkeudessa.  Ja jos vastoin Hänen tahtoaan ja Sanaansa tehdään, niin kuritusta tulee! Täällä on miljoona kertaa toistettu, että miesten kanssa makaavat miehet eivät peri Taivasten valtakuntaa ja sama se koskee lesbojakin. Tosi uskovien kanta ei varmasti siinä asiassa muutu, vaikka voissa paistaisit.

Näin eräänä yönä unta lesboilusta - meinasi jäädä aamupala syömättä.

 


Vieras

#24402 Re: Re: Re:

2013-11-08 18:04:42

#24363: - Re: Re: Ajatella, että aikuiset ihmiset kristillisessä uskonkiihkossaan yrittävät sekaantua eduskunnan asiana olevan siviiliavioliittolainsäädännön uudistamiseen. Kai se tuo jonkinlaista balsamointia ja kristallikruunun heidän harveneville kutreilleen.

No, johan nyt on ihme ja kumma. Tiedoksi sinulle, että jokaisella on oikeus luoda adressi ja kerätä nimiä "asiansa puolesta" sekaantumatta toisten lakiin ja asiaan.Tämä adressi ei kuulu niille, jotka ovat rekisteröidyn parisuhdelain piirissä. Ei pidä tulla puuttumaan toisten asioihin. Täällä ei sekaannuta teidän rek.parisuhdelakiinne, kun ette tule tänne puuttumaan toisille kuuluvaan avioliittolakiimme. Emme halua muutosta avioliittolakiin, jonka eduskunta on hyväksynyt ja voimassa oleva.