Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#24402 Re: Re: Re:

08.11.2013 18:04

#24363: - Re: Re: Ajatella, että aikuiset ihmiset kristillisessä uskonkiihkossaan yrittävät sekaantua eduskunnan asiana olevan siviiliavioliittolainsäädännön uudistamiseen. Kai se tuo jonkinlaista balsamointia ja kristallikruunun heidän harveneville kutreilleen.

No, johan nyt on ihme ja kumma. Tiedoksi sinulle, että jokaisella on oikeus luoda adressi ja kerätä nimiä "asiansa puolesta" sekaantumatta toisten lakiin ja asiaan.Tämä adressi ei kuulu niille, jotka ovat rekisteröidyn parisuhdelain piirissä. Ei pidä tulla puuttumaan toisten asioihin. Täällä ei sekaannuta teidän rek.parisuhdelakiinne, kun ette tule tänne puuttumaan toisille kuuluvaan avioliittolakiimme. Emme halua muutosta avioliittolakiin, jonka eduskunta on hyväksynyt ja voimassa oleva.

Vastaukset


Vieras

#24404 Re: Re: Re: Re:

2013-11-08 19:11:46

#24402: - Re: Re: Re:

Te uskonnollisten yhdyskuntien jäsenet, joiden yhdyskunnille eduskunta on antanut vihkimisoikeuden, voitte puuhastella omissa joukoissanne sekaantumatta eduskunnan siviliiavioliittolain uudistamista koskevaan työhön. Yhdyskunnillanne on täysi oikeus tehdä omat päätöksensä omissa piireissänne, miten suhtautua uuteen lakiin. Lainsäädäntötyöhön sen sijaan ei kuulu minkään maailman Raamatun tai muunkaan poppakirjan heiluttelu.