Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

ei aatamia aatamille

#24262 Aadam ihastui heti Eevaan "Tämä se on!)

06.11.2013 19:34

Luoja totesi että ei ole ihmisen hyvä olla yksin, siis Aadam sai kumppanin/ puolison, Eevan. Heidän keskinäinen rakkautensa oli täysin puhdasta, suhde Jumalaan ja toinen toisiinsa oli rikkeetön. Raamatun Laulujen laulu-kirja kertoo kauniisti miehen ja naisen välisestä rakkaudesta.

Miehen ja naisen ainutlaatuisesta avioliitto-mallista pidettäköön kiinni, kaikki mitä sen rinnalle nostetaan on avioliiton halveksimista ja lokaan polkemista.

Joku tietenkin väittää että avioliittoa halveksitaan nykyisin paljon kun eroja on niin paljon..no eroja on paljon, mutta ei vika ole avioliitto-instituutissa vaan heikkous on meissä tämän ajan rikkinäisissä, kovasydämisissä, itsekeskeisissä ja monia vääriä käyttäytymis ja toimintamalleja omaksuneissa ihmisissä.

Vastaukset


Vieras

#24263 Re: Aadam ihastui heti Eevaan "Tämä se on!)

2013-11-06 19:44:01

#24262: ei aatamia aatamille - Aadam ihastui heti Eevaan "Tämä se on!)

 

1 Aikanaan tapahtui, että kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä,

2 niin tosi Jumalan pojat huomasivat, että ihmisten tyttäret olivat kauniita, ja he ottivat näistä vaimoikseen kaikki, jotka he valitsivat.

3 Sen jälkeen Jehova sanoi: ”Minun henkeni ei ole vaikuttava ihmisen hyväksi määräämättömiin, koskapa hän on lihaa. Näin ollen hänelle on kertyvä päiviä satakaksikymmentä vuotta.”

4 Noina päivinä osoittautui maassa olevan nefilejä ja jälkeenpäinkin, kun tosi Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille poikia; he olivat niitä mahtavia, joita oli ennen vanhaan, nimekkäitä miehiä.

 

  1. Moos. 6:1-4

 

 

 

 

Vai on...

#24270 Re: Aadam ihastui heti Eevaan "Tämä se on!)

2013-11-06 20:30:34

#24262: ei aatamia aatamille - Aadam ihastui heti Eevaan "Tämä se on!)

Ihna kiva, että kuvaat sitä, kuinka luet Raamattua ja löydät siitä "totuuksia". Se, että Aadam saj Eevan, ja Laulujen laulu kertoo monipuolisesti rakkaudesta, ei todista mitään siitä, onko homojen välinen rakkaus väärin tai oikein.

Rakenteenasi on siis alkuperäinen mielipiteesi ja sen päälle luet Raamatusta sille vahvistusta valitsemalla sopivia värssyjä. Fiilistelyyn se voi olla ihan kiva metodi, mutta toisten asioihin puuttumiseen täysin kelvoton.

p.s.

Miten Aadamin ja Eevan rakkaus oli niin täysin puhdasta, heidäthän ajettiin ajattelun "epäpuhtauden" takia paratiisista? Ajattelun epäpuhtaus on tarinankin mukaan seurannut ihmisiä siitä asti - ja siinä kerrotaan nimenomaan heteroista.

 


Vieras

#24276 Re: Aadam ihastui heti Eevaan "Tämä se on!)

2013-11-06 21:32:28