Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#24257 Re: Re: Re: Re: Kiinnittymisen häiriön vaikutuksista

06.11.2013 17:58

#24256: - Re: Re: Re: Kiinnittymisen häiriön vaikutuksista

Jos näet ympäristössäsi vain mainitsemiasi asioita niin kehottaisin muuttamaan. Ilmeisestikkää et ole missään tekemisissä nuorempien sukupolvien kanssa? Oletko yleensä tekemisissä muitten ihmisten kanssa? Nimittäin tuo vuodatus ei todella ollut tätä päivää. Se kuinka toiset suhtautuvat sinuun perustuu paljolti myös siihen kuinka sinä suhtaudut ympäristöösi ja lähimmäisiisi.

Vastaukset


Vieras

#24258 Re: Re: Re: Re: Re: Kiinnittymisen häiriön vaikutuksista

2013-11-06 18:10:10

#24257: - Re: Re: Re: Re: Kiinnittymisen häiriön vaikutuksista

Sivusta: Litaniasta on tainnut unohtua vielä yksi: pakonomainen tarve olla eri mieltä. Taidat olla eri mieltä.


Vieras

#24274 Re: Re: Re: Re: Re: Kiinnittymisen häiriön vaikutuksista

2013-11-06 21:25:49

#24257: - Re: Re: Re: Re: Kiinnittymisen häiriön vaikutuksista

Lähiympäristöni on oikein mukava, kiitos sen, että voin valita kenen kanssa vietän aikaani. Tietenkin voisin tyytyä siihen, ja antaa muiden ihmisten vapaasti nälviä toisiaan (kuten tälläkin palstalla useimmat tuntuvat tekvän - en viittaa kuitenkaan kommentin kirjoittajaan) ja riehua keskenään. Eikä tietenkään kyse ole siitä, että kaikki ihmiset maailmassa olisivat kuvaamani kaltaisia. Maailmassa on myös paljon hyvää. Puhun yleisestä ilmapiiristä, joka selvästi on läsnä ihmisten parissa ympäri maailman. Siitä pois muuttaminen saattaisi jo edellyttää toiselle planeetalle siirtymistä - tai linnottautumista oman klikkinsä vaikutuspiiriin.

Onneksi tällä hetkellä ja toistaiseksi vielä on yhteiskuntamme vakaa ja turvallinen asuttavaksi, mutta ilmapiiri täälläkin on yleisesti kireä ja ihmiset voivat henkisesti huonosti. He, joilla menee vielä mukavasti, heidän mielestään kaikki on mukavasti. Ja nälviminen antaa tyydytystä, sillä se tyydyttää heikkoa itsetuntoa (mutta ei siis paranna sitä, vaan levittää sitä). Nälviminen ei vain vie asioita eteenpäin, vaan päinvastoin jarruttaa kehitystä ja yhteistoiminnan voimaa.

Saa vapaasti olla eri mieltä kirjoittamani kanssa, ja uskoa omaan maailmankuvaansa. Jos ei sanomastani näe kosketuspintaa omaan todellisuuteensa, se on joko hienoa tai valitettavaa. En voi enkä edes halua yrittää kertoa ihmisille, miten heidän tulisi ajatella. Haluan vain, että ajattelisivat, eivätkä tyytyisi siihen valmiiksi pureskeltuun kuvaan totuudesta, joka heidän omiin sisäisiin tunnemaisemiin parhaiten vetoaa. Tältä pohjalta jokainen ismi ja aate maailmassa kuitenkin lähtee.

Olen kuitenkin huolestunut ihmisen havaintokyvystä tai -halusta, jos ei tällaista kuvaamani mielentilan yleistä olemassaoloa ja sen lisääntyviä vaikutuksia tämän päivän yhteiskunnassamme näe.


Vieras

#24283 Re: Re: Re: Re: Re: Kiinnittymisen häiriön vaikutuksista

2013-11-07 00:01:37

#24257: - Re: Re: Re: Re: Kiinnittymisen häiriön vaikutuksista

 

Hei,  onko kyse tarkoituksellisesta väärinymmärtämisestä?