Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Messias tulee, oletko hereillä?

#23066 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katse moraalin ytimeen...

26.10.2013 11:07

#23064: very... - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katse moraalin ytimeen...

Omasta vuosien kokemuksesta tiedän, että kirjoittamasi on totta. Hengellinen rakentuminen alkaa uudestisyntymisestä ja jatkuu läpi elämän.  Pyhän Hengen sinetin saaminen vei muutamia kuukausia.  Siitä  alkoi varsinainen hengellinen rakentuminen ja tiedän, että se jatkuu ja jatkuu... välillä on aikamoista rämpimistä, mutta Herra vie kaiken läpi, antaa voimaa ja auttaa kaikessa.  Neuvoo jopa ruokakaupassa, mitä kannattaa ostaa ja jos on joku ongelma, että tarvitsee apua, sitä tulee joskus ihmeellisten mutkien kautta. Herra on ystävä, auttaja ja lohduttaja.

Samanaikaisesti on ollut menossa ns. karsimisprosessi.  Herra karsii ihmisestä kaikenlaista turhaa, maallista.

Herran omana saan aina olla Hänen läsnäolossaan.  On turvallinen olo ja varmuus siitä, että Hän vie perille siihen oikeaan kotiin, jossa mikään ei enää muutu ja kaikki on täydellistä.

Tästä voisi kirjoittaa sivukaupalla, mutta voisiko joku toinen nyt jatkaa samasta aiheesta. Olisi mielenkiintoista tietää muidenkin kokemuksista.

Vastaukset

Virgo92

#23072 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katse moraalin ytimeen...

2013-10-26 11:58:35

#23066: Messias tulee, oletko hereillä? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katse moraalin ytimeen... 

 Minä taas uskon jälleensyntymään, mutten uskoani kenellekään sen kummemmin ´toitota´.Kannatan,että tulkoot jokainen sitten uskollaan autuaaksi tai saakoon vaikka tyydytyksensä siitä ettei mihinkään usko, minulle ei kummastakaan  tapauksesta ole mitään haittaa ja kummankin tapaisia ja niin ajattelevia ihmisiä tunnen ja ihan sovussa olen osannut olla ja hyvin aina  toimeen tulla  kummankin tyyppisten kanssa. Niin syvällehän ei näet aina tarvitse kaikkien kanssa keskusteluissa mennä,että tällaisiin (esim. iäisyysasioihin ja Jumalan olemassaolon pohdintoihin) olisi tarvittu mennä.Puhetta on voinut olla vaikka luumujen keräämisestä  tai halkojen pinoamisen nikseistä, musiikista,kukista tai lemmikkieläimistä ja niiden hoidosta, kirppislöydöistä ja vaateostoista ja esim. pyöräilystä.Aiheet ovat auttaneet (ainakin hetkellisesti) jopa kokonaan unohtamaan se faktan ,että toinen on mormoni, tai ateisti, tai islamilainen . Minua ei kenenkään oma  henkinen suuntautuminen tai suuntautumattomuus haittaa minkään vertaa,kunhan ei ala tyrkyttää minulle mitään mistä en ole kiinnostunut.


Vieras

#23077 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katse moraalin ytimeen...

2013-10-26 12:39:31

#23066: Messias tulee, oletko hereillä? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katse moraalin ytimeen...

Ok, tämä on sinun tiesi ja ymmärryksesi tosi uskosta. Missä vaiheessa se antaa sinulle oikeuden ruveta ahdistelemaan muita, jotka eivät elä, kuten mielestäsi Jumalan sanan mukaan pitää elää? (en sinua tunne, mutta viittaan mm. nimimerkkiisi)

very...

#23079 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katse moraalin ytimeen...

2013-10-26 13:09:29

#23066: Messias tulee, oletko hereillä? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katse moraalin ytimeen...

Kiitos 'jatkosta'. Näinhän se menee, meissä riittää karsimista ja sitten kirkkaudessa olemme valmiit, kun vanha 'aatami' on riisuttu.
Sinua siunata tahdon....