Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#23048 Re: Re: Re: Re: Re:

26.10.2013 06:48

#23007: - Re: Re: Re: Re:

 

”Jospa tuo vaateenne koskisi vain niitä, jotka haluavat toimia Raamatun tulkintanne mukaan, niin mikäs siinä...Nyt kun vain tilanne on se, että olette tunkeutuneet adressin vaatimuksillanne muiden ihmisten reviirille, joten ei pidä valittaa, jos joku erimielinen asettaa perusteenne kyseenalaisiksi.Yleisen jeesustelun voisi siistosiaan ohjata niille omille sivustoillenne, sinne ei Ateisti-Erkkikään viitsi teidän perässä tulla kommentoimaan.”

 

Varokaa kotitekoisia ”lännen pyssysankareiksi naamioituneita tietäjiä ja lainopettajia”. He latelevat pitkiä outoja ”totuuksiaan” näön vuoksi, kuten täälläkin. He nauttivat pilkka- ja ivahuulenheitosta nimettöminä ja hullunkuristen nimimerkkien suojassa.

Kun ne kohtaa Stadin kaduilla, ne tunnistaa ”ufomaisesta” olemuksestaan ja äänekkäästä tyylistään. Nehän vaativat kunnioittamista ja huomion kohdistamista niihin. Jos tapaat niitä stadin kaupoissa, hieraiset toisenkin kerran silmiäsi-keitä nuo ovat-onko niillä kaikki tallella. Kierrä kaukaa niiden pippalopaikkojaan, niin selviät suurelta järkytykseltä. Tämä on muuten totta- hän joka näkee omin silmin ja kuulee omilla korvillaan itse tämän nykyisen vyörytyksen, tietää mistä suu ja sydän puhuu.

Luulisi, ettei kenellekään ole jäänyt epäselväksi täällä adressipalstallakin, minkälaisten outojen kanssa keskustelua
käydään. Muuten, kyllä se ateisti Erkkikin työntää nenänsä joka reikään!

Sinä joka asut ”Impivaarassa”, olet onnesi varmasti ansainnut eikä sinun vielä ehkä tarvitse murehtia maailmankuvasi rapistumisesta. Mutta ole varuillasi, pidä silmäsi avoinna ja puolusta arvokasta eloasi niin yksin kuin kyläläistesi kanssa yhdessä, sillä ne agitaattorit ovat viemässä niin vyöryttämällä kuin salakavalasti suostuttamalla sinultakin kaiken sen, jota olet pitänyt arvossa. Varustaudu moraaliseen vastarintaan-Suomessa on jo esivanhempien avaamia latuja hyvä hiihdellä.

Miehen ja naisen avioliitto ei pala tulessakaan- se kestää täältä ikuisuuteen! MOT.

Lopuksi- nämä ”kunniapaikkoja” hamuavat ja nykyisen avioliittolain kieltävät  ”rapautuvan lännen sankarit” tietäköön, että mitä vimmatuimmin yritätte kaapata etuisuuksia ja taikoa silmänkääntötempuillanne pahan hyväksi, sitä varmemmin tulette epäonnistumaan tässäkin kamppanjassanne ja sitä ankarampi tulee olemaan tuomionne, kun sen hetken täältä
ajasta kohtaatte.

Sivumennen toden. Minä en suinkaan ole tuomioita langettava, mutta näin sanoo Pyhä Raamattu.

Amen

 

Vastaukset


Vieras

#23051 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-10-26 07:29:45

#23048: - Re: Re: Re: Re: Re:

"Miehen ja naisen avioliitto ei pala tulessakaan- se kestää täältä ikuisuuteen! MOT."

Muistat ilmeisesti oppikoulusta MOT-lyhenteen, mutte et enää sen merkitystä: Se todettin, kun pystyttiin johtamaan lopputulos loogisesti alunperin todistetuista tosiasiaväittämistä. Omasi on pelkkä väittämä, ei tosiasia, eikä loogisesti niistä johdettu. Jeesustelutodistamisen kanssa ei ole mitään tekoa todistamisen kanssa.

 

Lisäys lohduksesi: Ei miehen ja naisen avioliitto todellakaan tässä tilanteessa mihinkään "pala": Se vaan saa rinnalleen samalla vahvuudella varustetun liiton kaikille tasa-arvoisille parisuhteille, joista ei lätökohtaisesti ole vaaraa kummallekaan sen osapuolelle tai jälkikasvulle.