Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#22951 Re: Kristillistä harmoniaa

24.10.2013 14:52

#22946: - Kristillistä harmoniaa

 

 

MORO  VAAN!  Kiitti Tampereen uutisista!  Olinkin lukenut tuon huonosti.  En oikein tunne tätä uusinta asiata,  että mistä nyt valittavat,  edellinen oli hyvin ymmärrettävä  kyllä.  P.
Ps. Juostu on tekareiren perässä kahrenkin paikkakunnan väliä.  Moottoritiellä karstat palaa koneesta,  vaikka nyt pitää muistaa,  että talvinopeudet on päällä!  Se on sata sitten moott.tiellä!   Vaan lujempaahan ainakin näillä leveysasteilla mennään.    Merkillistä,  että eivät hampaat tahtoneet millään pysyä muarin suussa,  kun oli jokunen  päivä väliä. Louskuivat  ja tipahtivat tämän tästä alahampaiden päälle.  nyt on vajaa tuntin aikaa ja ihme on tapahtunut,  puheääni aivan normaali.

Tekareista tulee aina mieleen eräs  ehkä seitkyt-luvulla  TV -ssä esitetty hupijuttu.  Emmi Jurkka  (?) oli paikallisen kansakoulun  raittiustilaisuuden juhlaesitelmöitsijänä pitämässä havainne esitystä alkoholin vaikutuksesta hammaskalustoon.  Puupöydällä  oli kaksi juoma lasia  ja purukalusto toisessa  juomalasissa.  Emmi oli tietysti sonnustautunut pitkään hamoseen,  ja päällä oli esiliinakin.    No,  en tietenkään aivan tarkkaan muista yksityiskohtia - valitan!
Mutta joka tapauksessa Emmi kertoi tekohampaiden olleen likoamassa alkoholia sisältävässä juomalasissa,  ja nyt hän näytti,  mitä  se viina aikaan saa: Emmi asetteli hampahat suuvärkkiinsä,   ne alkoivatkin lyödä semmoista loukkua ettei paremmasta väliä,  emmi yritti ahtaa niitä pysymään kuontalossaan...  siinä sitä piti nauraa kippurassa jonkun aikoo. 
Voi että ku ossaiskii nauroo yhelle ja toiselle asialle usseimmin!  Ja ittellensäkkii.

Eikö?  - sanos kokkolalainen - ja sanoo sen juur niinkun vaan kokkolalainen tai käläviäläinen sanoo!





Vastaukset

Siksi vaikenen
Vieras

#22953 Re: Re: Kristillistä harmoniaa

2013-10-24 15:00:30

#22951: - Re: Kristillistä harmoniaa

Älä vastaa typerälle hänen tyhmyytensä mukaan, ettei sinusta itsestäsikin tulisi hänen vertaistaan.

Sananlaskut 26:4