Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#22154 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei heikennyksiä

08.10.2013 14:14

#22146: Sanoit totuuden - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei heikennyksiä

"Kyllä, nämä gallupit vaikuttavat ihmisten manipuloinnilta.Ne eivät ole mitään muuta kuin uusi versio Potemikin kulisseista. Tai kuten Saksassa aikanaan ruskeapaidat toivat omaa väkeään natsien kokouksiin siviilivaatteissa saadakseen kannattajakunnan näyttämään suuremmalta kuin se todella oli."

Vaati ylettömän olemantonta arviointikykyä heittää tähän aiheeseen natsikorttia. Esität itsesi ymmärtämättömän idiootin roolissa, jos väität, että gallupien tekijät olisivat masinoineet vastaajiksi "homopropagandan ruskeapaidat". Tällaista ei yksinkertaisesti tapahdu riippumattomia gallupeja tekevien firmojen toiminnassa.

Totta kai Seta propagoi tasa-arvoisen avioliiton puolesta, niinkuin te sitä vastaan. Tässä erityisessä keskustelun kohteessa Seta käyttää kuitenkin riippumattomien tutkimuslaitosten apua, jotta saisi esille riippumatonta tietoa. Ja juuri tässä asiassa se on helppoa, koska tasa-arvoiselle avioliitolle myönteinen enemmistö on olemassa ja se tulee esille jokaisessa viimeaikaisessa riippumattomassa gallupissa, olipa sen teettäjänä kuka tahansa. Jos tämä tosiasia ahdistaa noin kovasti, ei voi sanoa muuta kuin voivoi.

Vastaukset


Vieras

#22160 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei heikennyksiä

2013-10-08 16:01:59

#22154: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei heikennyksiä 

"Totta kai Seta propagoi tasa-arvoisen avioliiton puolesta, niinkuin te sitä vastaan. Tässä erityisessä keskustelun kohteessa Seta käyttää kuitenkin riippumattomien tutkimuslaitosten apua, jotta saisi esille riippumatonta tietoa."

Niinpä niin. Eihän sitä voi kenellekään kertoa, että Seta "tilaa" riippumattomilta tutkimuslaitoksilta "apua", jotta se saisi esille tietynlaista "riippumatonta tietoa". Sitä saa mitä tilaa.