Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

vieras

#20702 Re: Re: Re: Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pimeä puoli

17.09.2013 13:59

#20701: - Re: Re: Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pimeä puoli

 

Kyllä vastaavia kertomuksia näkee todella paljon. Siis, että rukoilemalla on parantunut skolioosi, eri paria olevat jalkaterät, syöpä - ja onpa joku vallan kuolleistakin silmät sirkeinä eloon herännyt. Ei siis ihme, että joku kertoo ihmeparantuneensa homoudestakin. On kiinnostavaa, miten tämä uusin kertomus liittyy puoskarointiin, jota myös "eheytysterapiaksi" kutsutaan. Mistä Amadeus sai idean mainostaa pääpuoskari Ari Puontin kirjaa ja eheytysterapiaa, vaikka hän blogissaan alunperin kertoo juuri ihmeestä ja painottaa, ettei ole kyse terapiasta? Me Naisissa kertomus onkin jo muuttunut toiseen muotoon. Veikkaan, että Vapaakirkon paimenet ovat auttaneet suunnittelemaan seurakunnan tuoreen jäsenen julkisuustemppua.

 

 

 

Vastaukset


Vieras

#20703 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pimeä puoli

2013-09-17 14:19:55

#20702: vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pimeä puoli

 

Voisin ajatella,  vaikkei pidäkkään oletella mitään,  mitä ei tiedä.  Mutta sisäisesti tiedän kokemuksen kautta sen,  että tuosta  synkästä pilvestä päästyään jokainen ymmärtää,  että toiset ovat siellä kokoajan, ymmärtämättä tilannettaan.
Homoseksuaalinen sidos on siteistä salatuimpia ja sitovimpia,  sen voima on väkevä,  siksi inhimillisillä yrityksillä ei pitkälle pötkitä.  
Amadeus on ehkä tarttunut ainoaan julkisuudessa olevaan tietoon tavasta päästä näistä suhteista eroon,  vaikka onkin itse kokenut tuon välittömässä yhteydessä Jumalaan.  Tällaisia kertomuksiahan ei julkisuudessa Suomessa juuri ole.