Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#20131 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas siiihen "homotukseen"...

07.09.2013 09:58

#20106: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas siiihen "homotukseen"...

"Ihmiset, jotka tämän käsittävät eivät ole homokammoisia, vaan ymmärtävät mihin isättömyys, äidittömyys ja juurettomuus johtaa!"

Tästä asiasta paras kuva lienee niillä, jotka ovat asiaa tutkineet, eivätkä niillä, jotka luulevat vain asian tietävänsä. Tutkimusten mukaan kahden äidin tai kahden isän perheiden lapse pärjäävät ihan yhtä hyvin kuin muutkin - lukuun ottamatta sitä painetta, jonka kaltaistesi homokammoisten ihmisten lapset heihin kohdistavat.

Ja kyllä, kyse on homokammosta. Sen ydinmääritelmään kuuluu perusteettomien pelkojen läsnäoloa liittyen homoihin. Sen lisäksi siihen yleensä liittyy tästä syystä torjuva asenne homoseksuaalisuuden toteuttamiseen. Aivopierusi täyttää molemmat tuntomerkit.

Vastaukset


Vieras

#20133 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas siiihen "homotukseen"...

2013-09-07 10:18:05

#20131: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas siiihen "homotukseen"...

 

Tässä kohden itse elämän luonne inhimillisenä kokemuksena jo antaa jokaiselle elämän perusainekset;  kasvun,  lapseuden,  vanhemmuuden,  koko siihenastisen elämänkaaren  suoman kokemuksellisen viisauden ottaa kantaa elämän syviin, perustavanlaatuiseen tarpeeseen omistaa sekä isä,  että äiti. 

Tähän kokemukselliseen, syvään elämän viisauteen kertyy kaikenaikaa sitä syventäviä ja kypsentäviä ja pelkistäviä kokemuksellisia elementtejä = viisautta,  jota kaikkina aikoina on laajalla alueella inhimillisissä kulttuureissa osattu yksimielisesti arvostaa.