KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Pirjo Peltoniemi
Vieras

#1890 Re: Miksei nimimerkkejä Ari Sandberg?

09.04.2011 14:00

#1880: Kirsi - Miksei nimimerkkejä Ari Sandberg? 

 Hei kaikki oppositiolaiset.   Nyt pitää ymmärtää ettei uudet hallituksen jäsenet pysty hahmottamaan näitä kysymyksiä näin nopeasti.

Tämä riita-asia on kovin monimutkainen ja rönsyilevä. siihen on vaikea päästä sisälle nopeasti , eikä voi  ymmärtää vallan väärinkäyttöä, lukemalla muutamia kommentteja täällä adressissa. kirjoituksia on yli 1800, vaikka osa niistä onkin poistettu hävyttömän kirjoitustavan vuoksi.

Ei niiden lukeminen silti valaise kaikkia kohtia riidasta, eikä niitä kukaan jaksa lukea yhteenmenoon. Ihmisen muistikin on rajallinen.

Älkää vaatiko liikoja, kyllä nämä asiat saadaan vähitellen kerrottua niille ihmisille jotka osaavat ajatella itse. Ja jotka haluavat tietää mitä kaikki merkitsee. Uuden asian sisällön hyväksyminen vie aikaa, eikä painostaminen helpota ketään. sekin on todettu viimeisen vuoden aikana.

Kysymykset olivat hyviä, mutta oikeudenmukaisen vastauksen antaminen voi viedä aikaa.

Vastaukset

Sanna Kaski
Vieras

#1891 Re: Re: Miksei nimimerkkejä Ari Sandberg?

2011-04-09 14:11:52

#1890: Pirjo Peltoniemi - Re: Miksei nimimerkkejä Ari Sandberg? 

 totta turiset Pirjo. Annetaan Arille nyt rauhaa tutustua asioihin ja laitetaan meilillä hänelle ne kysymykset, joihin vastausta kaivataan. ja annetaan aikaa vastata! Ari on teoriassa ja käytännössä ainoa toivomme jonkinlaiseen sopuun.

1886
Vieras

#1892 Re: Re: Miksei nimimerkkejä Ari Sandberg?

2011-04-09 14:12:37

#1890: Pirjo Peltoniemi - Re: Miksei nimimerkkejä Ari Sandberg?

Tulin myös siihen tulokseen, että se kuka haluaa myös pystyy selvittämään itse sen mistä tässä on kyse.

Materiaalia löytyy vaikka kuinka paljon ja niiden löytöpaikatkin on jo kerrottu. Joten mitään ei piilotella kenenkään selän takana ja kaikki argumentit on löydettävissä.

Pakkosyöttö ei auta ja jokaisella on oikeus ummistaa silmänsä mutta sitten pitää olla myös rehti siinä ettei aleta laukomaan mielipiteitä, eikä arvostelemaan asioista joista ei tiedä mitään.

Antoisia lukuhetkiä kaikille totuudesta kiinnostuneille.

Joten kaikki on kiinni siitä onko halukkuutta ottaa selvää siitä miten asiat ovat.