Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

fundis

#17325 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

16.07.2013 11:56

#17307: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Raamatun perusviesti on, että ollaan joko Jumalan puolella tai Häntä vastaan, koska ''vähäinenkin hapatus hapattaa koko taikinan''.  Silloin se tarkoittaa myös sitä, että ei ole kuin mustaa ja valkoista.

Rukoilemme kyllä kaikkien ystäviemme, tuttujemme, sukulaistemme ja koko Suomen kansan puolesta, jotta Jumala kutsuisi näitä ihmisiä. -Ja jos Jumala kutsuu jotakuta, hänellä on valta joko ottaa kutsu vastaan tai olla ottamatta. Siinä on se paikka, jolloin ihminen tekee valintansa valkeuden tai pimeyden välillä, uskoako Raamattuun kokonaisena vai olla uskomatta.

Ns. uskonnollisia ihmisiä on myös paljon, sellaisia, jotka ottavat asian sieltä ja toisen täältä lukiessaan Raamattuaan. Näitä ihmisiä kirkkomme on pullollaan erityisesti jouluna ja pääsiäisenä. Uskonto on kuin kulissi, tunnelma, seurapiiri johon on hyvä jostain syystä kuulua. Useat pappimme kuuluvat tähän joukkoon myös, samoin osa ystävistämmekin. Lapsemme eivät halua edes joulukirkkoon... Yläpuolelle muiden en tällä ole itseäni korottomassa, vain kerron kuinka tämän uskontokentän koen, kun kerran kerroit myös oman käsityksesi asiasta. Olemme siis maallisesa mielessä hyvin yksin tässä 'kentässä'. -Emme kuitenkaan tunne yksinäisyyttä :)

Vastaukset


Vieras

#17342 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-07-16 17:59:45

#17325: fundis - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Yksi asia jota olemme monesti miettineet laajemmalti henkisesti on se että kuka antaa teille luvan tunkeutua toisten energiakenttään rukoilemalla sellaisille jotka eivät ole pyytäneet herätyksiä. Sehän on vähän kuin raiskaus.

Lapsenne ehkä ymmärtävät asioita vähän laajemmin sillä sitä tekevät nykylapset, ovat paljon tietoisempia kuin vanhempansa eikä se ole aina kiinni moraalista.