KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Ilves
Vieras

#1690 neuvotteluasetelma

29.03.2011 19:27

Miten opposition jäsenet te ikinä voitte kuvitellakaan, että teidän mielpiteitänne kuunneltaisiin tai että voisitte käydä asiallista keskustelua vaikkapa hallituksen kanssa? Toistuvasti mollaatte, panettelette, kerrotte "omaa totuuttanne" ym. Sanalla sanoen olette kuin sotakirvestä heiluttava amatsoonilauma, joka janoaa verta ja oikeutta. Noiden haasteiden lähettäminen on naurettavaa: mitä ihmeen laittomuuksia em. kokouksessa nyt taas oli? Mielipiteidenne perusteella en usko teistä kenenkään edes tuntevan yhdistyslakia ja yhdistyskäytäntöä, jotta voisitte nousta ns. asinatuntijana latelemaan käsityksiänne. Pankaa tuo velloava energianne johonkin hyödylliseen, vaikka niiden villikissojen loukuttamiseen tai ryhtykää tosiaan itse luomaan toimintamallia kuten Kanervo teki 30 vuotta sitten. Mitä inkutatte siitä, että Peltoniemi ja Fabritius on potkittu pois? Se on tapahtunut oikein perustein. Oppositio parjaa julkisesti yhdistystä, jonka jäseniä he ovat. Se on yhdistykselle haitallista toimintaa, josta yhdistyksen säännöt kieltävät ja antavat mahdollisuuden jäsenen erottamiseen. Jos sihteeri on sähköpostilla ilmoittanut erostaan, niin millä perusteella se on laiton erottaminen? Ei se silla tule laittomaksi, että sihteeri tuli jälkeenpäin toisiin aatoksiin. Nämä luottamustoimet ovat semmoisia, että niiden hoito vaatii asianomaiselta kypsyyttä ja harkintakykyä.

Vastaukset


Vieras

#1692 Re: neuvotteluasetelma

2011-03-29 20:07:12

#1690: Ilves - neuvotteluasetelma 

 Onko sinun mieleesi juolahtanut, että tuo "vellova energia" voi olla seurausta siitä, että ihmisten oikeudentajua on syvästi loukattu. Kaikki tiedämme sen, että vääryyksiä on tapahtunut ja niiden todistaminen tulee kaikille osapuolille kalliiksi. Nuoret, oikeustajultaan normaalit ihmiset turhautuvat moisessa farsissa, jossa eläinsuojelun eettiset periaatteet eivät merkitse enää KKY:n hallitukselle mitään. Nuoret, energiset ihmiset olisivat KKY:n pelastus, ilman heidän luovuuttaan ja innovatiivisuuttaan yhdistys näivettyy parissa vuodessa ompeluseuraksi.

Gepardi
Vieras

#1693 Re: neuvotteluasetelma

2011-03-29 20:08:04

#1690: Ilves - neuvotteluasetelma

Ei ole sattumaa, että valtaosa ensikotilistan ihmisistä on opposition ihmisiä. SIellä kun käytiin loppukesästä läpi tämä eroamiskeskustelu. Siinä oli kyllä Kanervo väärässä. Jostain syystä vasta syksyllä oli syytä keksiä, että Annika on eronnut. Taisi kysyä liian vaikeita raha-asioista...

Et ole tainnut olla yhdistyksen aktiiveita pitkään aikaan Ilves, kun et tiedä mitään? Uskot vain mitä Kanervo sinulle syöttää. Kokouksessakin useampi vaahtosi, että kyllä nuo tuolla oppositiossa valehtelee, kun tässä Katti-Matissa sanotaan erilailla. Tuorikin on tähän kirjoittanut, että NÄIN ON. Olihan Kanervo kirjoittanut tekstinkin. NÄIN ON AINA OLLUT JA NÄIN TULEE AINA OLEMAAN... Eikö tuokaan otsikko avaa silmiäsi?


Vieras

#1694 Re: neuvotteluasetelma

2011-03-29 20:13:20

#1690: Ilves - neuvotteluasetelma

Todellista kypsyyttä ja harkintakykyä osoitti keltaisen tiedotteen sisältö?!? Kuten myös viimeisin jäsenlehti Katti-Matti?!?

Totuuden kertominen parjaamista? Totuus haitallista yhdistykselle?

Nyt liioittelet, oppositio ei heiluttele sotakirvestä, eikä janoa verta MUTTA JANOAA OIKEUTTA KISSOILLE!!

Ettekä te voi edes kuvitellakaan kuinka monelle on totuus valjennut teistä, kiitos keltainen tiedote ja katti-matti ja tämä adressi ym. Eikä siihen ole vaikuttanut muiden teidän vastainen kirjoittelu VAAN IHAN TEIDÄN OMAT KIRJOITTELUT ELI TOISIN SANOEN OLETTE IHAN ITSE ITSENNE JA AJATUSMAAILMANNE PALJASTANEET.

Hedelmistään puu tunnetaan.


Vieras

#1697 Re: neuvotteluasetelma

2011-03-29 20:29:58

#1690: Ilves - neuvotteluasetelma

Edestänne löydätte sen minkä taaksenne nyt jätätte. Noinkohan se Kanervon kehittämä toimintamalli 30v sitten ihan toimii moitteetta nykypäivänä, kun auktoriteetit eikä henkilöpalvonta vetoa enää nykyään, koska taas kolisi..ja viimeeksi 2006? Koskahan kolisee taas seuraavan kerran?

OISKOHAN AIKA IHAN OIKEASTI PÄIVITTÄÄ SE TOIMINTAMALLI 2000-LUKUA VASTAAVAKSI?!?!?


Vieras

#1699 Re: neuvotteluasetelma

2011-03-29 20:33:09

#1690: Ilves - neuvotteluasetelma

Haukkaa nyt hyvä ihminen henkeä tuon haukkumisen keskellä!

Kannattaisiko otta selvää mikä on syy ja mikä seuraus? Voin hieman valaista Sinua: me halusimme keskustella asioista rauhassa, asiallisesti, yhdikstylsen sisällä. Kanervo & kumppanit ei tähän suostunut, joten mieleipide-erot kissojen pelastamisesta ja ensikotien arvostuksesta piti tuoda julkisuuteen.

Emme ole mollanneet, emme panetelleet, emme kertoneet "omaa totuutta". Kaikkea tätä on tehnyt Kanervo & kumppanit.

Oletko pyytäny Kanervolta todisteet väitteilleen nähtäväksi? Oletko pyytänyt oppositiolta todisteet väitteilleen? Jos et ole tätä tehnyt, ei Sinulla ole oikeutta julistaa kuka puhuu totta ja kuka ei. Ja omien kirjoitelmien todistusarvo on nolla.

Tuohon amatsoonilaumaan en viitsi edes ottaa kantaa, kertoo kyllä Sinun peloistasi uutta kohtaan.

Tällä energialla me yritämme saattaa kissat taas yhdistyksen päämääräksi (samalla niitä kissoja loukuttaen ja hoitaen, kuka väittää, ettemme tee mitään kissojen eteen samalla kun ajamme oikeuksiamme?) Sinäkin näköjään taas sekoitat villikissat ja puolivillit, tahallasiko?

Kuulemmeko vihdoin perustelut sille miksi pitäisi luoda uusi yhdistys kun on jo olemassa oleva, jossa jäsenien, ei hallituksen, kuuluu päättää toiminnasta? Miksi yhdistys on ikinä rekisteröity jos siellä ei suvaita eriäviä mielipiteitä eikä olla valmiita kompromisseihin.

Pahoin pelkään, etten taaskaan saa asiallista vastausta kysymyksiin. Parjaaminen on helppoa, perustelu ei niinkään.


Vieras

#1700 Re: neuvotteluasetelma

2011-03-29 20:37:29

#1690: Ilves - neuvotteluasetelma

"Nämä luottamustoimet ovat semmoisia, että niiden hoito vaatii asianomaiselta kypsyyttä ja harkintakykyä."

Tässä Kanervon (ja muun hallituksen) kypsyysnäytteet:

- Keltainen läpyskä täynnä herjaavia valheita

- Ei kykene asialliseen keskusteluun, saati kuuntelemaan eriäviä mielipiteitä, kompromisseista puhumattakaan

- Ei arvosta ensikoteja, pitää meitä vain kulueränä

- Ei kyennyt vuosikokouksessa vastaamaan kysymyksiin

- Maksattaa asianajokuluja yhdistyksellä, kissojen rahoista

- Ei ymmärrä väistyä kun on selvästi epätoivottu puheenjohtaja

........

Onko jollain antaa OIKEITA kypsyysnäytteitä puheenjohtajasta /entisestä hallituksesta? Mielellään tältä vuosituhannelta..