Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

p.
Vieras

#14186

23.05.2013 11:53



Tämän päivän iltasanomissa kuvattu islamin pappi  Anjem Choyndari maaliskuisella Suomen käynnillään islamin maailmanlaajuisesta agengasta:

http://www.iltasanomat.fi/                           - tämänpäiväinen artikkeli

 

Tässä olisi yhteistä työmaata meille kaikille:  miten voisimme säilyttää  juutalaiskristillisen vapaanyhteiskunnan.  Sukupuolten välisen tasa-arvon ja ihmisoikeudet.

Choyndari on harvoja,  jotka tuovat suunnitelman avoimesti julki.  Muualla se on kätketty tarkasti,  sen yhtenä keskeisenä

metodina on leimata kriitikot islamfoobikoiksi.  Suunnitelma käyttää tietoisesti hyväksi länsimaiden suomia peruvapauksia. Ja toimii humanismin ja hyvän tahdon suojissa,  kätkemällä koraanin tavoitteet piiloon ja korostamalla maltillisen islamin rauhantahtoisuutta.  Hyvänä esimerkkinä ranskalainen sosiologi  (Targ Ramadan).  Maltillisuus on kuitenkin silmänlumetta,  koska kaikki,  jotka tunnustautuvat islamiin,  ovat velvolliset yhtymään Jihadiin.  Agendaan kuuluu myös,  että jihadista on käsitteenä yritetty tehdä länsimaiiden tiedotuksessa  rauhanomaista kilvoittelua.  Koraanin ja muiden arabian kielisten islamin tekstien mukaan sellaista ei kuitenkaan ole olemassa.


Suomen vierailu kiirastorstaina:


http://www.iltasanomat.fi/videot/kotimaa/vid-1288552946114.html

Vastaukset


Vieras

#14189 Re:

2013-05-23 13:25:45

#14186: p. - Tässä olisi yhteistä työmaata meille kaikille:  miten voisimme säilyttää  juutalaiskristillisen vapaanyhteiskunnan.  Sukupuolten välisen tasa-arvon ja ihmisoikeudet.

 

 

Mikäli tarkoitat käsitteellä "juutalaiskristillinen vaapaanyhteiskunta" länsimaista tai vielä tarkemmin pohjoismaista demokratiaa, niin se ei ole juutalais-kristillinen, vaan se on syntynyt valistusfilosofian, Ranskan suuren vallankumouksen, työväenliikkeen ja naisasialiikkeen ansiosta. Kristilliset kirkot ovat toki olleet mukana tuossa demokratisoitumisprosessissa - nimittäin sitä vastustamassa.

 

 

taku

#14195 Re:

2013-05-23 15:25:41

#14186: p. -

Minun mielestäni maltillinen islamismikin on parempi kuin arvoliberaali sekularismi.On syytä huomata että islamisteja on monenlaisia.Kuten kristillisdemokraattejakin.Itseasiassa paras liittolainen taistelussa ääri islamismia vastaan on maltillinen islamismi(huom islamismi on eri asia kuin islamin usko).Turkin pääministeri Erdogan on elävä esimerkki maltillisesta islamismista.Kristittyjen asemaon parantunut Turkissa sen jälkeen kun islamistit tulivat valtaan.

kun olen jutellut muslimien kanssa niin vain yksi asia on sellaine missä emme ymmärrä toisiamme.Se on kuolemanrangaistus.Sitä en hyväksy ja läheskaikki islmistit tukevat sitä.Mutta toisaalta islamistit eivät hyväksy Hollannin mallin mukaista armomurhalakia joka on vähintään yhtä suuri ihmisoikeusloukkaus kuin kuolemantuomio ja avioliittokysymyksessä he ovat samoilla linjoilla meidän kanssamme.Tosin se kysymys ei ole likikään niin tärkeä kun sellaiset jotka koskettavat elämän pyhyyttä

veritas

#14236 Re:

2013-05-24 04:40:00

#14186: p. -  

Kyllä, sanoit totuuden islamista. Islam on kavala käärme, joka esiintyy länsimaissa rauhantahtoisena ja demokratiaa kannattavana. Tämä ei ole mitään mutu-tuntumaa, koska tunnen erään Hannun (toimii Fidassa) joka oli itse lähetystyössä Jordaniassa useita vuosia. Hannu sanoi että länsimaissa ei pidä olla liian sinisilmäinen/naivi islamin tavoitteiden suhteen. Muslimi saa luvallisesti valehdella ainakin seuraavissa tilanteissa: "vääräuskoiselle", omalle vaimolleenkin ja silloin jos katsoo valehtelun edistävän islamia. Muslimien haaveissa on alistaa koko maailma islamille, tämä on heidän todellinen tavoitteensa joka ei muutu vaikka he esittäisivät millaisia korulauseita tahansa.