Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

taku

#14195 Re:

23.05.2013 15:25

#14186: p. -

Minun mielestäni maltillinen islamismikin on parempi kuin arvoliberaali sekularismi.On syytä huomata että islamisteja on monenlaisia.Kuten kristillisdemokraattejakin.Itseasiassa paras liittolainen taistelussa ääri islamismia vastaan on maltillinen islamismi(huom islamismi on eri asia kuin islamin usko).Turkin pääministeri Erdogan on elävä esimerkki maltillisesta islamismista.Kristittyjen asemaon parantunut Turkissa sen jälkeen kun islamistit tulivat valtaan.

kun olen jutellut muslimien kanssa niin vain yksi asia on sellaine missä emme ymmärrä toisiamme.Se on kuolemanrangaistus.Sitä en hyväksy ja läheskaikki islmistit tukevat sitä.Mutta toisaalta islamistit eivät hyväksy Hollannin mallin mukaista armomurhalakia joka on vähintään yhtä suuri ihmisoikeusloukkaus kuin kuolemantuomio ja avioliittokysymyksessä he ovat samoilla linjoilla meidän kanssamme.Tosin se kysymys ei ole likikään niin tärkeä kun sellaiset jotka koskettavat elämän pyhyyttä

Vastaukset

vieras

#14200 Re: Re:

2013-05-23 16:19:28

#14195: taku - Re: taku, mieti nyt!

On monia eroja. Sharialaki? Naisten tasa-arvo ongelma? Tyttöjen silpomiset? Pukeutuminen? Jeesus ei ole Herra, vaan ainoastaan yksi profeetoista ja mitähän vielä? Kolmiyhteinen Jumala, siihen he eivät usko. Vastatkoon asiantuntijat sinulle. Yleistä tietoa saa myös Internetistä lukemalla.