Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

fundis

#13965 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

20.05.2013 14:25

#13927: p. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kun tulin uskoon ja löysin Wilkersonin opetukset netistä, en kaivannut pitkään aikaan muuta luettavaa Raamatun rinnalle kuin ne.

Yllättäviä olivat kuitenkin hänen vanhemmiten antamansa vihjeet siitä, että hän osin koki tehneensä elämäntyötään oman ymmärryksensä mukaan, eikä ollut aina jaksanut odottaa ohjeita ylhäältä.  -Muistatko tällaista?

Niitä Turkian opetuksia kuuntelen rullaluistelulenkeilläni suoraan puhelimen netistä kuulokkeilla, eipähän mene sekään aika hukkaan :)

Vastaukset

p.

#13969 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-20 14:52:17

#13965: fundis - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

En tiedä sellaisesta mitään. Minua jotenkin koskettaa se nöyryys hänessä jonnekkin niin syvälle,  että alkaa itkettämään.  Sitä ei pysty selittämään millään tavalla.  Hän on niin tutun oloinen,  eikä yhtään amerikkalaisen tuntuinen.

Tuohan olisi huippukätevä konsti sitten muutenkin.  Itselläkin piti olla rajoittamaton netti liittymässä samaan hintaan.  Mutta kun lasku tuli,  näytti siltä ettei ollut.

Hei,  mutta nyt kysynkin muutaman kauan pantatun kysymyksen siulta, kun on mahdollisuus.  Onko erikoisalasi vanhan vai uuden liiton puolella?