Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#13744 Re: Re: Re:

17.05.2013 16:36

#13701: - Re: Re:  

Juu.. eikä nuo ääriliberaalitkaan ihmisinä mitään vihattavia ole, mutta tökkii vaan niin vastaan tuo heidän suvaitsevaisuutensa, joka ei kuitenkaan missään nimessä suvaitse niitä jotka pitävät kiinni perinteisestä kristillisestä arvopohjasta.   

Samoin ei nuo puna-vihreät ihmisinäkään mitään vihattavia ole, vaan ainoastaan tuo heidän täysin uskomaton hölmöytensä ja sinisilmäisyytensä. 

Vastaukset

veritas

#13775 Re: Re: Re: Re:

2013-05-18 05:20:18

#13744: - Re: Re: Re:  

Kyllä, suvaitsevaisuus on kovin valikoivaa. Juutalais-kristillinen arvopohja näyttää olevan puna-vihreille punainen vaate, jota vastaan pitää hyökätä pilkaten, halveksien ja vääristellen.Tämä asenne muistuttaa  Ilmestyskirjan 13.luvun tilannetta.

Siinä kerrotaan kuinka peto pilkkaa Jumalaa ja Hänen lapsiaan.

Ilm.13:6 jae toteaa : "Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat. "  Peto saa tehdä tätä aikansa, mutta sittenkin vain muutaman lyhyen vuoden. Sitten Jeesus tulee takaisin, ja peto heitetään yhdessä väärän profeetan kanssa tulijärveen. "Sic transit gloria mundi" (katoavaista on mainen kunnia); se täytyy pedonkin myöntää.