Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

tasapuolisuutta kiitos

#13314 Re: Re: Re: Re: Uskomatonta!

11.05.2013 12:31

#13306: - Re: Re: Re: Uskomatonta! 

Samoin minäkin veronmaksajana en halua, että varojani käytetään Setan homopropagandan levittämiseen. Suomessa on jo tarpeeksi ongelmia, en halua että niitä lisätään vääristämällä nuorten seksuaalisuutta. 

Vastaukset


Vieras

#13315 Re: Re: Re: Re: Re: Uskomatonta!

2013-05-11 13:09:07


Vieras

#13316 Re: Re: Re: Re: Re: Uskomatonta!

2013-05-11 13:33:06

#13314: tasapuolisuutta kiitos - Re: Re: Re: Re: Uskomatonta!

seta on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö. fundamentalistien käännytyskerhot eivät ole mitään näistä.

Virgo92

#13333 Re: Re: Re: Re: Re: Uskomatonta!

2013-05-11 18:17:32

#13314: tasapuolisuutta kiitos - Re: Re: Re: Re: Uskomatonta! 

Turhaan huolehdit, ei nuorten , eikä ihmisten seksuaalisuutta ylipäätään voi mikään malli´vääristää´, jos voisi niin tuskinpa niitä ´suoria´ ihmisiä olisi muualla kuin arkuissaan sitten vasta,koska niin paljon kaikkia mahdollisia malleja on tarjolla  täällä meille kaikille. "You name it!", kaikkea löytyy jo ! Erään tietyn puolueen mielipiteetkin leviävät jo ilman ,että nuorisoa niiltä kukaan suojelisi vaikka aihetta ehkä olisikin...)Saanko arvata mitä sinä kaikkein eniten tämän asian suhteen haluaisit? Sinä haluaisit , että seksuaallisesti ns. valtavirrasta poikkeavat nuoret tajuaisivat oman elämisensä mahdottomuuden ja vähin äänin poistuisivat teidän Suomestanne, sen ´tervettä nuorisoa´ pilaamasta- esimerkiksi ns. ´oman käden kautta´.Siitä vain, huomaamatta..Sinä haluaisit, että sellaisten nuorten koulunkäynti voitaisiin keskeyttää ,etteivät he pilaisi kaikkia koulutovereitaan . Ehkä ratkaisuksi haluaisit, että sellaiset nuoret sijoitettaisiin tapauskohtaisesti ,vankiloihin tai mielisairaaloihin , jossa heille ehkä tarjottaisiin mahdollisuutta vaikkapa eutanasiaan sosiaalisin( sopeutumattomuus-, ja parantumattomuus-)perustein...Terve heteroseksuaalinen nuoriso ja  Suomesta täysin ´homovapaa vyöhyke´ maailmassa!Siinäpä vasta visio teille...Tämä olisi ensimmäinen vaihe  ja askel nuorison tervehdyttämispyrkimyksissänne... Ensin ja aluksi siis karsittaisiin terveestä ´ýdinjoukosta´pois kaikki seksuaalisesti poikkeavat. Mutta se olisi vasta alkua...´ Wanhat hyvät ajat´ olisivat teille esimerkkinä ja innoituksen lähteenä. Terve nuoriso terveessä kansanruumiissa, sen suorat rivistöt ja lippulinnat , sen esikuvat ja ihanteet  ´   ("... eine Jugend die keine Kaste und Klasse kennt...")usw. Vahinko vain,teille, että siellä entisaikojen esikuvamaassanne ei noita ihanteellisia aikoja enää juurikaan haluta muistella, joudutte pakertamaan nyt  vain yksinänne ilman noita ulkopuolisia malleja ja henkisiä tukijoitanne.