Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#12228 Re: JRe: Meni päivä jos toinenkin

01.05.2013 12:41

#12224: p. - JRe: Meni päivä jos toinenkin

"Me näemme  ja kuulemme todellisen, tietyn, silmiemme eteen kohoavan henkilön,  jolla on oman aikansa piirteet ja joka voidaan selittää vain oman aikansa olosuhteiden ja ympäristön valossa".

Eli kaikki moraaliset neuvot, joita Jeesus ja apostolit ovat esittäneet, on modifioitava tuon ajan kontekstista nykyaikaan...? Tuon ajan kontekstissa homoseksuaalisuus näkyi nimenomaan kreikkalaisessa ja roomalaisessa kulttuurissa, joiden kimppuun Paavali iski nimenomaan pakanallisina tapoina. Hänellä oli myös tuon ajan ihmisenä käsitys homoseksuaalisuuden tahdonvaraisuudesta ja moraalisesta ulottuvuudesta sitä käsitystä vasten. Kun asia on selvinyt tutkimuksen myötä viimeistään 80-luvulla muille kuin fundiksille ja Bieberiläisille, myös teologisen tulkinnan on oltava homouden hyväksyvä. Näinhän kirkossa monet tahot ovat tehneetkin.

Vastaukset

p.

#12235 Re: Re: JRe: Meni päivä jos toinenkin

2013-05-01 13:09:02

#12228: - Re: JRe: Meni päivä jos toinenkin

Olipa noppee vastaus!  Hei nyt just täällä aukas muari ton töllöttimen - jossa tuli Italialaisen Danillo Vallan pikkusen vauhdikasta tekstiä.  Valla oli italialainen vasemmistolainen ateisti, joka löysi Kristuksen suomalaisten nuorten evankelioinnin tuloksena.  On muuten tosi vauhdikasta menoa ja erikoista tulkintaa. Jumalalla on niin monenlaisia lapsia. Muuten -  emme varmaan voi enempää toivoa uskonnolta kuin mitä meillä kr.uskossa on, v errattun mihinkään muuhun uskontoon:

...minkälaisen rakkauden Jumala on meille antanut, että meitä kutsutaan Jumalan lapsiksi.

Vallattoman Danillon löytää tv7:n ohjelma-arkistosta  nimellä Raamattu on ihmeellinen, Biblia ...                                              www.tv7.fi