Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

taku

#12191 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKEKAA 11845 .

30.04.2013 20:59

#12152: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKEKAA 11845 .

Noh enpä tiedä lohduttaako. Tämän vuoksi en pidä asiaa niin tärkeänä kuin mitä monet muut.En kuitenkaan ole halukas ehdoin tahdoin vaikeuttamaan entisestään tätä tavoitetta. Mietipä muuten kuinka moni suomalainen lottoaaja kuitenkin tietää mahdollisuudet häviävän pieneksi.On tällä sentään paremmat mahdollisuudet kuin lottoamisella.Varsinkin jos vaalipiireistä päästään eroon.

Mitä syrjintään tulee niin en ole väittänytkään pitäväni parisuhteita samanarvoisina. En hyväksy myöskään sisaravioliittoja. Enkä pidä kaikkia heteroparejakaan tasavertaisina.

Sanottakoon vielä että jos saisin tuon oikeuden olisin siitä hyvästä valmis LUOPUMAAN KAIKISTA muista oikeuksista joita avioliitto tuo.Tuo kun on se ainoa oikeus jota todella tarvitaan

Vastaukset


Vieras

#12193 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKEKAA 11845 .

2013-04-30 21:01:36


Vieras

#12194 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKEKAA 11845 .

2013-04-30 21:19:59

#12191: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKEKAA 11845 .

"Mitä syrjintään tulee niin en ole väittänytkään pitäväni parisuhteita samanarvoisina. En hyväksy myöskään sisaravioliittoja. Enkä pidä kaikkia heteroparejakaan tasavertaisina."

Lainssäädännön ei pidä mennä arvioimaan eri avioliittojen sun muun saman- ja eriarvoisuutta yksittäistapauksissa. Se voi toki rajata tuota oikeutta perustellusti ja yleisesti, kuten lasten naittamisen ja lähisukuslaisten suhteen erittäin hyvin perustein. Se voi myös antaa mahdollisuuden arvioida adoptio-oikeutta yksittäisten perheiden tilanteen tapauksissa sen suhteen, mitkä ovat vanhempien edellytykset lasten tasapainoiseen kasvatukseen.

"Sanottakoon vielä että jos saisin tuon oikeuden olisin siitä hyvästä valmis LUOPUMAAN KAIKISTA muista oikeuksista joita avioliitto tuo.Tuo kun on se ainoa oikeus jota todella tarvitaan."

Tuo siis lienee mainitsemasi asperger-logiikan tuottama henkilökohtainen mielipide, johon olen kykenemätön kommentoimaan järkevällä tavalla - ilmeisesti, koska en itse ole samalla tavalla ajatteleva. Ja ehkä ei tarvitsekaan kommentoida, asiat eivät näytä kovin vahvasti tuohon suuntaan kuitenkaan etenevän.