Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#11818

28.04.2013 07:47

Voi teitä pikku pallero-pullerot. Homoseksuaalit tulevat saamaan oikeutensa samaa sukupuolta olevien avioliittoon, halusittepa sitä tai ette. Tätäkin adressia (huom. tämä on vain adressi) on allekirjoittanut vain reilu 35 000 ihmistä, kansalaisaloitteen on allekirjoittanut 150 000 ihmistä sähköisesti ja siitä puuttuvat paperille kirjoitetut. Vaikka sitä ei nyt lähiaikoina otettaisikaan eduskunnassa käsittelyyn, viimeistään seuraavien eduskuntavaalien jälkeen se tulee, koska tasa-arvoinen avioliittolaki nousee varmasti vaalien yhdeksi teemaksi.

Kaikki on todellakin suunniteltua ja päättäjiä tullaan saamaan enemmän tämän asian kannattajiksi. Te uskovaiset ja muut ihmisten sortajat ette tule voittamaan tätä taistelua. Olette sen jo hävinneet, joten nauttikaa vielä nykyisestä lainsäädännöstä niin pitkään kuin on mahdollista. Pian joudutte nielemään tappionne ja hyväksymään sen, että Suomen valtio ei enää väheksy homoseksuaalien oikeutta rakkautteen ja avioliittoon. Saimme viime vuonna jo melkein ensimmäisen homoseksuaalisen presidentin ja sekin tulee tapahtumaan tulevaisuudessa. Näin on kirjattu, näin on tiedetty ja niin tulee tapahtumaan. Voi teitä ressukoita, jotka ette tiedä mistään mitään. Valtion suojissa on sellaisia salaisia asiakirjoja ettette voi kuvitellakaan niiden sisältöjä. Kyllä kuvapatsas kaatuu.

Vastaukset


Vieras

#11822 Re:

2013-04-28 08:28:57

#11818: -

Sinä toinen pullero pallero saat olla varma että ei mene läpi 100 vuoteen.

Siitä pitää huolen aidsi ja hiv. Homot häviää tällä vauhdilla maailmasta kokonaan kun ne eivät voi lisääntyä. Katos kun miehet eivät tule raskaaksi. Voikun et tiedä edes tätä totuutta.

Raamattu on ja pysyy lain yläpuolella oli hallitus mikä tahansa. Katos Jumala ei kunniaansa jaa.


Vieras

#11825 Re:

2013-04-28 08:54:42

#11818: -

Ni-ii voi meittiä ressuja, määkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin on nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin   pieni :              )pullero pallelo,  että hilvittää  tentää,  älä tää täti ruppee uhkailee, vielä vaikka nappis irtoooooooo muute !  Ei vainenkaan hyvvää pyhäpäivää vaan . Ei kantsi provosoituuuua!!!     Hih hih hii