Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#11747 Re: Re:

27.04.2013 19:59

#11741: ISÄÄITI PERHE - Re:

Suomeksi sanottuna olet huolissasi siitä, että Suomessa kasvavat lapset osaisivat ajatella omilla aivoillaan ja olla avarakatseisia. Turvallisinta olisi, jos he jatkaisivat edustamaasi toisenlaisten ihmisten oikeuksien polkemislinjaa.

Toiveesi on turha, nykyajan nuorison valtaosa katselee maailmaa kaukaa tynnyrinreunojen yläpuolelta ja osaa arvioida asioita globaalisti ja tasapuolisesti ihmisoikeuksia tukien.  Sen takia täällä lienee kovin vähän nykyajan nuoria puolustamassa kantojasi. He myös ovat kohdanneet ilmiöitä, jotka lienevät Sinulle todellisuudessa tuntemattomia, mutta joita täällä yrität demonisoida.

Homous ja sen tuomat ongelmat on nähty eri aikakausina eri tavoin. Ilmiön olemus on kirkastunut tieteelle suhteellisen myöhään, mutta kirkastumisen jälkeen tiedeyhteisö on kohtuullisen yksimielinen siitä, että vanhat katsantokannat (kriminalisointi ja patologisointi) ovat olleet virheellisiä, leimaavia ja vahingollisia.

Vastaukset

Rajat pitää olla.

#11749 Re: Re: Re:

2013-04-27 20:09:38

#11747: - Re: Re:

Taidat tuntea historiaa vähän. Historiasta meidän tulisi oppia, mutta samaan karjalan mäntyyn taas hakataan suomalaisten homojen ja lasbojen päätä. Se tiedetään mitä moraalittomuus tuo. Se tuo pitkällä juoksulla kansakunnan henkisen tuhon.

Tullaan samaan asiaan kuin aiemmin. Vapaus on ennenkaikkea vastuun kantamista omista teoistaan. Tämän ajan osa nuorista ottaa mielellään sen vapauden, mutta vastuu ei kiinnosta kuin sitten tuomarin edessä jos sittenkään.

Avarakatseisia pitääkin olla, mutta ei moraalittomuudessa ja epäterveiden arvojen mallintamisessa.