Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Rajat pitää olla.

#11749 Re: Re: Re:

27.04.2013 20:09

#11747: - Re: Re:

Taidat tuntea historiaa vähän. Historiasta meidän tulisi oppia, mutta samaan karjalan mäntyyn taas hakataan suomalaisten homojen ja lasbojen päätä. Se tiedetään mitä moraalittomuus tuo. Se tuo pitkällä juoksulla kansakunnan henkisen tuhon.

Tullaan samaan asiaan kuin aiemmin. Vapaus on ennenkaikkea vastuun kantamista omista teoistaan. Tämän ajan osa nuorista ottaa mielellään sen vapauden, mutta vastuu ei kiinnosta kuin sitten tuomarin edessä jos sittenkään.

Avarakatseisia pitääkin olla, mutta ei moraalittomuudessa ja epäterveiden arvojen mallintamisessa.

Vastaukset


Vieras

#11751 Re: Re: Re: Re:

2013-04-27 20:37:12

#11749: Rajat pitää olla. - Re: Re: Re:

Mitä mahtaa tarkoittaa tuo historiallinen Karjalan mänty homojen ja lesbojen suhteen? Ainakin toistaiseksi rikollisuudesta ja sairausleimasta vapautuminen ei ole tuottanut muuta kuin lisää tyytäväisyyttä ja ihmisarvoa. Homojen AIDS-epidemia osui kyllä samaan aikaan, mutta sen osuminen siihen oli onneton sattuma. Jos se olisi tulkittavissa "Jumalan kostoksi" tai vastaavaksi Karjalan männyksi, mitä asiaa Jumala kostaa Afrikkalaiselle, lähetyssaarnaajien tiukasti kaitsemalle heteroväestölle juuri tällä hetkellä saman taudin kautta?

...ja edellä kirjoitettu taustana: Mitä Karjalan mäntyjä ja tuomionpäivän pasuunoita homoparin "moraaliton" avioliittoon sitoutuminen irtosuhteiden sijasta tuo? Mikä siinä vie kansakunnan tuhoon? Ja ei, taivaan portin tapahtumat eivät tässä kelpaa selitykseksi, kaikki ihmiset eivät usko moiseen.

Nuoriso on näissä asioissa nimenomaan aiempia sukupolvia vastuullisempi välittämällä myös erilaisista henkilöistä. Tämä on tapahtunut, koska he seuraavat maailmaa laajasti ja näkevät niitä erilaisia ja toteavat, että eivät ne niin paljon erilaisia olekaan. Valitettavasti kaltaisesi aikuiset ovat osan nuorisosta onnistuneet kasvattamaan suvaitsemattomiksi, Se on suunta, joka kehittyessään pidemmälle vie kansakunnan ihan oikeasti perikatoon. Sellaisesta on vakuuttavana esimerkkinä historiassa Hitler-Jugend tai uudempi versio Putin-nuoret.