Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

ISÄÄITI PERHE

#11741 Re:

27.04.2013 19:45

#11736: -

Homous ja sen tuomat ongelmat ovat edelleen samat. Eivät ole muuttuneet miksikään, joten tutkimukset ovat edelleen tarkastelun kestäviä ja vakuuttavia.

Lapset ovat tulevaisuuden päättäjiä ja heillä tulee olla terveet elämän arvot käytössään, jotta voivat tehdä terveitä päätöksiä myös tulevaisuudessa. On kyse valtavan tärkeästä asiasta ajatellen kansakunnan moraalisesta kehityksestä.

Edelleen ihmiset ovat tärkeitä, mutta mitä ihmiset viisaudellaan haluaa tehdä. On valittava se oikea viisas tie.

Vastaukset


Vieras

#11747 Re: Re:

2013-04-27 19:59:57

#11741: ISÄÄITI PERHE - Re:

Suomeksi sanottuna olet huolissasi siitä, että Suomessa kasvavat lapset osaisivat ajatella omilla aivoillaan ja olla avarakatseisia. Turvallisinta olisi, jos he jatkaisivat edustamaasi toisenlaisten ihmisten oikeuksien polkemislinjaa.

Toiveesi on turha, nykyajan nuorison valtaosa katselee maailmaa kaukaa tynnyrinreunojen yläpuolelta ja osaa arvioida asioita globaalisti ja tasapuolisesti ihmisoikeuksia tukien.  Sen takia täällä lienee kovin vähän nykyajan nuoria puolustamassa kantojasi. He myös ovat kohdanneet ilmiöitä, jotka lienevät Sinulle todellisuudessa tuntemattomia, mutta joita täällä yrität demonisoida.

Homous ja sen tuomat ongelmat on nähty eri aikakausina eri tavoin. Ilmiön olemus on kirkastunut tieteelle suhteellisen myöhään, mutta kirkastumisen jälkeen tiedeyhteisö on kohtuullisen yksimielinen siitä, että vanhat katsantokannat (kriminalisointi ja patologisointi) ovat olleet virheellisiä, leimaavia ja vahingollisia.