Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

naisen ja miehen avioliitto on ja pysyköön

#11692 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 16:51

#11687: - Re: Re: Re: Re: Re:  

"Sen vuoksi haluankin, että tulevilla nuorilla on mahdollisuus haaveilla tulevaisuudestaan ja rakentaa sitä vapaasti ilman luokittelua meihin ja teihin. Heillä tulee olla oikeus tuntea olevansa osa samanarvoista yhteiskuntaa kuin kaikilla muillakin seksuaaliseen suuntaumukseen katsomatta. Tasa-arvoinen avioliitto on tässä avainasemassa. Tällä vähennetään ainakin pienen väestönosan turhaa pahoinvointia ja mahdollistetaan heidän kasvaminen tasa-arvoisina tähän yhteiskuntaan. Ja kun tämä kakki ei ole keltään mitään yhtään pois vaan kaikille lisää."

Tasa-arvo on vain peitehanke jolla homoliittoja yritetään nyt väen väkisin runnoa läpi. Kyse on aivan jostain muusta. Pieni 0,6 % marginaaliosa ja heidän puolestaan barrikaadeille nousseet paljon suurempi joukko SETA:n väkeä ja homoaktivisteja luulee että suomalaisia voidaan huijata miten vaan. Tällaista samaa sukupuolta olevien homoliittojen iljettävyyttä ei kaivata suomalaisessa yhteiskunnassa.

Onneksi on tällainen erinomaisen hyvä adressi, jolla voidaan vaikuttaa siihen, että avioliitto on ja pysyy naisen ja miehen välisenä julkisena liittona täällä Suomessa.!

 

Vastaukset


Vieras

#11698 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-27 17:13:42

"Onneksi on tällainen erinomaisen hyvä adressi, jolla voidaan vaikuttaa siihen, että avioliitto on ja pysyy naisen ja miehen välisenä julkisena liittona täällä Suomessa.!"

Voi hyvänen aika - miten tämä asia on nyt niin hirvittävän vaikeaa. Tästä ollaan edelleenkin samaa mieltä. Avioliitto on ja pysyy myös miehen ja naisen välisenä. Kukaan ei ole kieltämässä mitään keneltäkään.

Iljettävyyden maininta menee puolestaan jo sitten tunnemaailman puolelle ja sitä vastaan ei löydy järjellisiä perusteita. Tällä kommentilla kirjoittaja enemmänkin paljastaa olevansa kykenemätön järkiperäiseen argumentointiin.

Ja kuten viisas Uusi-Seelantilainen parlamentin jäsen totesi tasa-arvoisen avioliittolain vastustajille ennen ratkaisevaa äänestystä: Voin vakuuttaa, että aurinko nousee huomennakin, vaiika homoilla olisikin avio-oikeus.