Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Koordinaattori

#11622 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 08:26

#11618: Luonnollinen kunniaan. - Re: Re: Re: Re: Re:

Sotket lahjakkaasti Raamatun synti-käsitteen ympärillä olevan moraalin ja tieliikennelaissa esiintyvän oikeusperiaatteen, jossa yritetään estää kansalaista vaarantamasta toisten kansalaisten terveyttä tai henkeä. Katso kommentti 11585/kohta:

Suomen laki perustuu Raamatun sääntöihin, joten homoavioliittoa ei voi hyväksyä sinne

Suomen laki perustuu roomalaisen oikeuden periaatteisiin ja länsimaisen humanistisen ihmiskäsityksen periaatteisiin. Monet näistä periaatteista on muotoiltu kansainvälisiin ihmisoikeuksia korostaviin sopimuksiin, joihin Suomi on sitoutunut. Kristillisyys näyttää siellä näkyvän niissä kohdin, missä se tangeeraa noita eettisiä periaatteita. Poikkeus tästä on kirkkolaki, joka säätelee kirkon sisäistä toimintaa. Uskonvapauslainsäädäntö ei tee eroa kristinuskon ja muiden uskontojen ja eettisten vakaumusten välille.

Mikään näistä periaatteista ei aseta homoseksuaalisuutta moitittavaan asemaan, vaan päinvastoin niistä monet korostavat vähemmistön oikeutta elää omalla tavallaan muiden sitä estämättä.

Vastaukset


Vieras

#11624 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-27 08:57:04

#11622: Koordinaattori - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Raamattu on ja pysyy. Sitä tosiasiaa ei voi muuttaa. Kuka sotkee mitäkin. Me ihmiset ollaan mestareita siinä. Onko vähemmistöllä oikeus herjata ja rienata avioliitossa olevia ja onko oikeus harjoittaa julkista haureutta. Oletpa vähemmistössä (miksi luokittelet vähemmistöön mies tai nainen)tai et siitä huolimatta pelisäännöt on samat. Kukaan ei tule antamaan etuoikeuksia tekoihin, joilla tuhotaan ihmisyyttä ja yleistä moraalia. Raamattu on moraalin lähde ja siitä on perusta luotu terveelle yhteiskunnalle. Ihmiset ovat todella mestareita sotkemaan. Siitä ollaan samaa mieltä.