Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#11197 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

24.04.2013 06:48

#11191: veritas - Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Miesten ei anneta mennä naisten puolelle, koska naiset ovat tottuneet tiettyyn fyysiseen intimiteettisuojaan, joka tällä tavoin vaarantuisi. Asia on periaatteessa hyvin selvä, eikä vaaranna tasa-arvon toteutumista mitenkään samaan tyyliin kuin tuo avioliittoasia. Homoparit eivät tunkeudu heteroiden makuukammareihin ja jos joku väittää, että he tunkeutuvat heteroiden "reviirille" avioliittoasioissa, on se pelkästään tuon väittäjän oma ongelma.

Eri asia on se, että transsukupuolisia on estetty menemästä kokemansa sukupuolen pukuhuoneisiin ja vaadittu käyttämään syntymäsukupuolensa tiloja. Tällöin on kyse selkeästä syrjinnästä - mikä saattaisikin sopia analogiaksi paremmin kuin tuo esittämäsi.

Vastaukset

TAKU

#11254 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-04-24 13:00:00

#11197: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Avioliittokeskustelussa on yhtenä ongelmanaon se etä kyse ei ole mistään kovin konkreettisesta jutusta.Siksi tätä asiaa on vaikea tajuta samalla tavala kuin pukuhuonehommaa.Uskoisin että yksi ongelma on se että olemme vieraantuneet avioliiton alkuperäisestä tarkoituksesta.Emme enää tunne avioliittoa samalla tavalla kuin isovanhempamme.Sen vuoksi niin moni nuori kanattaa tätä koska ei ymmärrä mikä avioliitto itsesiassa on. Sanoisin pikemminkin että jos joku homo kokee tämän syrjintänä on se hänen ongelmansa. Heitänpä muuten yhden hiukan toisen kysymyksen.Usein saatetaan kokea loukkaavana jos sanoo ettei halua samaan saunaan homon kanssa ilman uimapukua.Sen sijaan se ettei halua vastakkaista sukupuolta olevan kanssa alastomana se onkin ihanok.Minulla ei varsinaisesti tätä ongelmaa ole koska en riisuudu koskaan ihmisten lähellä joita en tunne mutta normaalille suomalaiselle tämä voi olla ongelma.Tämä ehkä osoittaa että homo näkee syrjintää siellä sun täällä.

Minä näkisin asian niin että kullekin annetaan se mitä hän oikeasti tarvitsee.Sitä on tasa-arvo.Miksiköhän miehille eianneta katumuspillereitä.Homojen vaatimus avioliittoon pääsystä on samaa tasoa kuin että tasappuolisuuden nimissä miehilä pitäisi olla oikeussaada katumuspilleri kun hän kokee sitä tarvitsevansa.Edelleenperään kuulutan keskustelua siitä

MIKÄ AVIOLIITTO ON JA MIKÄ ON SEN TARKOITUS JA MERKITYS!