Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#11150 Re: Re: Re: Pelastakaa lapset.

23.04.2013 19:47

#11148: Päivi - Re: Re: Pelastakaa lapset.

Olipa kummallinen kysymys. Miettisitkö itse, jos tekisit esimerkiksi ilmoituksen rattijuoposta, tuntuuko se sinusta hyvältä? Vai jättäisitkö kokonaan tekemättä? Miksi ihmiset ylipäätään tekevät minkäänlaisia ilmoituksia, oman hyvän olonko vuoksi vaiko siksi, että lait ja säädökset on tehty noudattamista varten ja yleensä elämä sujuu helpommin, kun kaikki tämän ymmärtävät.

Tämä henkilö on jo hyvin pitkään jatkanut tämän valheellisen ja loukkaavan tiedon levittämistä, vaikka hänelle on kerrottu, että rikoslaki kieltää tällaisen toiminnan. En tiedä, ketä vaikeneminen tässä tapauksessa auttaisi? Yleensä myös nettikeskusteluja on syytä valvoa jotenkin.

Vastaukset

P.

#11152 Re: Re: Re: Re: Pelastakaa lapset.

2013-04-23 20:02:58

#11150: - Re: Re: Re: Pelastakaa lapset.

Ja se valvonta tulee lisääntymään, mutta toimii vain yhteen suuntaan. Tosin, olen huomauttanut itsekin että pedofiliaa ei asiaa tutkimatta saa yhdistää tähän suoraan, vaikka saattaa näyttöä ollakkin jonkun osan kohdalta, muttei varmasti kaikkien.   Oletko varma , että kyseinen henkilö on sama, joka toistuvasti on tästä puhunut?  Itsestäni vaikuttaa  kyllä muun viestin suhteen, ettei ole.   Nimenomaan ajattelin, että hän olis aivan uusi tällä sivustolla, koska kertoi tuosta asuinuympäristöstään?