Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

vieras

#11120 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

23.04.2013 15:59

#11118: Sobu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Miksi kysyt tuollaista, kun olet hetero ja naimisiin menossa? Etkö tunne rakkautta puolisoasi kohtaan? Laki eri suhteista on järkevää. Eiväthän hedelmätkään ole saman nimisiä, eiväthän viljatkaan ole saman nimisia, autot ovat eri merkkisiä, rakennukset erotellaan toisistaan, tiet numeroidaan erikseen, tuotekoodit ovat kaikilla tuotteilla erikseen, sotutunnuksilla erotellaan pojat ja tytöt.

Miten käy sotutunnuksien, kun ne on eroteltu loppuosalla tyttöihin ja poikiin? Mitkä sotutunnukset annetaan ja muutetaanko sotutunnuksetkin homoilla ja lespoilla? Pitääkö vaatia sotutunnusten muuttamista myös, kun ei tiedä kuka on kuka? poistetaanko sotutunnuksetkin? Samannimisiä on paljon ja aika sekavaa, jos tunnusosatkin poistetaan, ettei ole syrjintää? Eikä ole tyttöjä ja poikia, niinkö?

 

 

Vastaukset

Sobu

#11125 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-04-23 16:29:40

#11120: vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Anteeksi mitä?! Oletko aivan tosissasi vai vitsailetko vain? Siis tarkoitat, että minä en voi tosissani rakastaa puolisoani, jos olen sitä mieltä, että muidenkin ihmisten keskinäinen rakkaus on yhtä arvokasta?

Vilja ja hedelmä vertauksesi oli aivan yhtä käsittämätön. Kyllä me ollaan ihmisiä kaikki, riippumatta siitä, ollaanko heteroita, homoja, valkoihoisia, tummaihoisia, vaaleatukkaisia, punatukkaisia, pitkiä tai lyhyitä. Vai haluatko määritellä jokaiselle eri ihmisille omat avioliittolakinsa? Oma avioliitto vain pitkille, kun kyllähän pitkät pitää erottaa lyhyistä, eivätkä ole samanlaisia?

Ja sotutunnus oli hilpein kaikista. Eiköhän sotutunnuksella erotella kaikki yksilöinä? Kaikilla on oma henkilökohtainen sotunsa. Vai oletko sitä mieltä, että kaikilla tytöillä on sama sotu? Ja mitä ihmettä selität sukupuolettomuudesta? Ei kukaan ole ajamassa sukupuolettomuutta. Lesbot rakastuvat naisiin, nimenomaan siksi, että he ovat naisia. Bi-seksuaalit taas viehättyvät kummastakin sukupuolesta.