Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

veritas

#10542 Re: Re: Re: FYI

18.04.2013 09:12

#10533: - Re: Re: FYI 

Kyllä tämä "pääpirulainen" on olemassa, aivan kuten Jeesuskin. Päivi on oikeassa, tämä vihollinen on ovela, salakavala pettäjä. Voin omasta kokemuksesta vakuuttaa että sekä piru että Jeesus ovat todellisia persoonia. Olen kuullut kummankin puhuvan selvää suomea minulle keskellä päivää.

Täytyy rehellisesti todeta että tämä tuhansien valheiden mestari ("valheen isä", kuten Jeesus häntä kutsui) on onnistunut pettämään teitä. Piru uskottelee ihmisille, että homous on täysin luonnollista ja hyväksyttävää. Mutta onneksi Jeesus on suurempi kuin piru, ja totuus (Jeesus) tekee vieläkin vapaaksi pirun valheista.

PS. Kuulun mm. International HighIQ Society-järjestöön, joten usko ja äly eivät sulje toisiaan pois.

Vastaukset


Vieras

#10543 Re: Re: Re: Re: FYI

2013-04-18 09:21:23

#10542: veritas - Re: Re: Re: FYI

Mistä voit tietää, että Jeesus on tuota mieltä, hän kun ei asiasta meille Raamatussa mitään sanonut. Jos tämä asia olisi niin tärkeä, siitä olisi ollut myös evenkeliumeissa puhe.

Pään sisäiset äänet eivät tässä päde selityksinä, niitä on kuullut yksi jos toinen ja osa niistä on käskenyt murhaamaan satunnaisia ohikulkijoita tai rupeamaan lentämään 8 kerroksen ikkunasta. Lisäksi todistusvoima on kovin ohut, voit kertoa Jeesuksen sanelleen sinule vaikka mitä, mitä itse pidät etujesi mukaisena.

Vieras

#10549 Re: Re: Re: Re: FYI

2013-04-18 10:20:05

#10542: veritas - Re: Re: Re: FYI

Paholaista en ole tavannut ja toivottavasti en koskaan tapaakaan. Tottakai uskon hänen olemassaoloonsa.  Jeesukseen uskon myös, koska omistan Pyhän Hengen Sinetin, niinkuin monet muutkin tosiuskovat , siis elävässä uskossa olevat ihmiset.  Pyhän Hengen kautta saan olla yhteydessä Jumalaan 24 tuntia vuorokaudessa.  Se on mahtava juttu!

Sitä kannattaa tavoitella. Sitä ei vain voi ottaa väkisin Jumalalta eikä sitä saa rahalla. Se tulee uskon kautta lahjana Herran omille ja siinä on ihmisen persoonallisuus mukana.

Jeesushan on ilmestynyt ihan nykyaikana monille ihmisille, samoin enkelit.

Pyhä Henki on persoona. Meillä on kolmiyhteinen Jumala: Isä, Poika ja Pyhä Henki.

Paholainen taas on suuri eksyttäjä, kaikkien Valheiden Äiti.

Tämä homobuumi on myös Paholaisen suurta lopunajan eksytystä.  Siihen on helppo saada ihmisiä mukaan suvaitsevaisuuden nimissä.

 

 

Wikipediastakin voi lukea kolmiyhteisestä Jumalasta ja esim. Pyhästä Hengestä, jos asiat ovat vieraita ja tietenkin siitä Isosta Kirjasta.