Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#9018 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

11.04.2013 17:32

#9013: Alkup. kysyjä - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Puhu vaan omasta unohtamisesta. Moni tulee tänne valheita puhelemaan ja pitää jonkun homoteologin puheita messiaana, joka pelastaa homot homolandiaan.

Se johtava teema on. Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän.

Tämä teologi on vaarallisilla vesillä kun vääntelee asioita homouden mukaan.

Vastaukset

Alkup. kysyjä

#9036 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-11 18:37:53

#9018: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Minä en muuten ole teologi. Homokaan en ole vaan heteronainen, jos tähän vihjaat? Olenpahan vain joutunut etsimään oman tieni ahtaassa uskonnollisessa yhteisössä kasvaneena. Siksi ehkä jo tajuan, että jokaiselle oma usko on ainoa oikea totuus ja tästä seuraa se, että ainoaa oikeaa, kaikkia ihmisiä koskevaa totuutta ei ole. Jokainen on omasta mielestään yhtä oikeassa. Jokainen luulee oman tien vievän pelastukseen, jokaiselle raamattu ja oma, elävä usko on siitä todellinen todistus. Jokainen lukee raamattua, niin kuin haluaa sitä lukea.

Johtava teema on myös tämä: "Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille". Mitään muuta sääntöä ei pidä totella yhtä paljon. Ei pyydetty tuomitsemaan toisia, ei pyydetty estämään toisilta sellaisia oikeuksia, mitä itsellä on, vaikka itse ihmisenä olisi heistä mitä mieltä tahansa. Jos haluaa itselleen laillisen avioliiton, se on sallittava toisillekin. Jeesus ei lisännyt loppuun, että paitsi jos et jostain syystä tykkää niistä toisista tai pidät niitä epänormaaleina, niin sitten ei tarvitse.

Kiitos myös minulta fundikselle, oli kiva tavata täällä asiallista keskustelua :)