Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

CAN BE

#8902 Re: EX-GAY CAN BE

11.04.2013 11:31

#8811: eheytyminen on laillista - Re: Re: ex-gay can be

The law protects the right to change characteristics, eg the right to change one's religion, political opinion, and even sex. It would be absurd to deny the same freedom in relation to sexual orientation.

Source: Core Issues Trust High Court submission

Vastaukset


Vieras

#8905 Re: Re: EX-GAY CAN BE

2013-04-11 11:33:30

#8902: CAN BE - Re: EX-GAY CAN BE

Oikeus kylläkin päätyi aivan päinvastaiseen ratkaisuun, nimittäin kieltämään eheyttäjien homoseksuaaleja loukkaavaksi katsotun bussikampanjan. Tuomio löytyy kokonaisuudessaan linkistä: http://www.bailii.org/ew/cases/EWHC/Admin/2013/651.html. Siteeramasi kohta on eheyttäjien tuomioistuimelle esittämä tulkinta brittien oikeuden sisällöstä, eikä lainaus vallitsevasta oikeudesta.

Ei ensimmäinen eikä varmasti viimeinen kerta, kun homojen oikeuksien vastustajat osoittavat onnetonta medialukutaitoa ja olematonta lähdekritiikkiä.

On silmiinpistävää, että "ex-homoja" esiintyy vain painostavasti ja tuomitsevasti homoseksuaalisuuteen suhtautuvissa uskonnollisissa piireissä. Eheytyksen läpikäyneet viittaavat myös itseensä voittopuolisesti ex-homoina eivätkä esimerkiksi heteroina, mikä sekin puhuu puolestaan. Konversioterapioita tarjoavat on potkittu pois ammatillisista kattojärjestöistään, jotka ovat julkisuudessa sanoutuneet irti heidän toiminnastaan ja alleviivanneet tutkimustietoon nojautuen, että Exoduksen ja vastaavien käännytysjärjestöjen käyttämät "terapointitekniikat" ovat paitsi humpuukia myös mielenterveydelle vaarallisia.

http://www.youtube.com/watch?v=aDiYeJ_bsQo-linkistä voi kuunnella kolmen entisen Exoduksen johtajan anteeksipyynnön kaikille puoskarointinsa kohteiksi joutuneille. Useat ex-gay-peukalointia tukeneet tai edistäneet uskonnolliset johtajat ovat jääneet ns. housut nilkoissa kiinni omasta homoseksuaalisuudestaan.

 


Vieras

#8907 Re: Re: EX-GAY CAN BE

2013-04-11 11:37:01

#8902: CAN BE - Re: EX-GAY CAN BE

Yhden ihmisen mielipide! Eikö tämä jo käsitelty?

ex-gay , ihmiskunnan vihollinen

#8912 Re: Re: EX-GAY CAN BE

2013-04-11 11:40:36

#8902: CAN BE - Re: EX-GAY CAN BE

nainen saa muuttua mieheksi, jos haluaa

mies saa muuttua naiseksi, jos haluaa

hetero saa muuttua homoksi, jos haluaa

hetero saa muuttua biksi, jos haluaa

bi saa muuttua homoksi, jos haluaa

homo saa muuttua biksi, jos haluaa

mutta homo ei koskaa saa muuttua heteroksi, se on kielletty, se on painostusta, se on mahdottomuus, se on luonnotonta, se on väärin, se loukkaa homoja, se loukkaa ihmisarvoa, se vahingoittaa ihmiskuntaa, siitä ei saa puhua, heidät pitää vaientaa, heidät pitää auttaa pois luonnottomuudestaan, heidät pitää pistää kaappiin ja kaikki, jotka heitä tukevat,  on pistettävä vankilaan, kun he eivät usko, että ihmisen sukupuoli ja suuntautuneisuus on mahdoton muuttua