KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Osakas, ei jäsen
Vieras

#1293 Ei kovin järkeävää

21.02.2011 13:27

On kovin lyhytnäköistä ilmoittaa, ettei yhdistykseen oteta uusia jäseniä.  Tosin yhdistyksen hallitus voi   valita kenet ottaa kenet lemppaa, ei sitä tarvitse perustella muille jäsenille, oli yleishyödyllinen yhdistys kyseessä tai ei.  Jos olisin jonkin yhdistyksen hallituksessa ja joutuisin samaan ikävään tilanteeseen kuin tämä yhdistys on nykyisellään, ottaisin  jäseniä, jopa haalisin niitä, mutta  vain sellaisia, joiden tietäisin olevan puolellani.  Luojankiitos olen ainoastaan asunto-osakeyhtiön hallituksessa. Meillä ei tälläisiä tilanteita tule vastaan, koska meidän on pakko ottaa yhtiöön kaikki jotka ostavat asunto-osakkeita. Tosin täälläkin vaihtuvuus on vain sitä että toisinaan joku delaa ja perilliset myyvät asunnon.

Vastaukset

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1294 Re: Ei kovin järkeävää

2011-02-21 14:43:53

#1293: Osakas, ei jäsen - Ei kovin järkeävää  

Ei jäsenehdokastakaan voi ihan pienellä perusteella lempata. Siihen pitää olla todella painava syy. Esimerkiksi se EI riitä syyksi, että on eri mieltä hallituksen kanssa! ;)

Nimettömä kirjoittamiseen sen verran, että ymmärrän kyllä miksi kaikki eivät niin halua tehdä. Se on jokaisen oma asia. Jos kuitenkin haluaa uskottavuutta kirjoituksilleen, kannattaa seisoa kirjoituksiensa takana OMALLA NIMELLÄÄN! :)