KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Nimetön minäkin
Vieras

#1291 Nimettömät kirjoittelijat

21.02.2011 12:17

Ymmärrän hyvin, että ihmiset kirjoittelevat nimettöminä, koska muilla nimettömillä on tapana hyökätä heti kimppuun, kun joku uskaltaa kirjoittaa omalla nimellään, kuten täällä on huomattu. Mutta tuo nimettömyys laittaa myös ihmettelemään, ovatko sekä opposition että vastapuolen kirjoittelijat vain pienen pieni joukko samoja ihmisiä jotka sepustelevat erilaisia versioita tänne. Esimerkiksi mistä tiedämme onko joku ollut jäsenenä 20 vuotta ja ettei hän asu Tampereella tai Orivedellä, kun joku kysyy miksi hän ei auttanut Oriveden ruttokissapaikan siivoamisessa, (jossa kukaan muukaan ei auttanut) Ja entä sinä joka väität oleesi vuoden jäsenenä ja pettyneesi. On vaikea tietää puhutko totta, vai onko kirjoituksesi mielikuvitusta, kun et uskalla laittaa tekstiin omaa nimeäsi. Ja jos jollain on valitettavaa näistä kirjoituksista, kantsii kysyä Irkkugallerian nettipoliisilta, saa hyvin nopeasti vastauksen. Mielestäni täällä ei ole mitään sellaista että niihin kiinni pääsee.

Vastaukset

Taija Ripatti
Vieras

#1295 Re: Nimettömät kirjoittelijat

2011-02-21 14:45:17

#1291: Nimetön minäkin - Nimettömät kirjoittelijat

"Ja entä sinä joka väität oleesi vuoden jäsenenä ja pettyneesi. On vaikea tietää puhutko totta, vai onko kirjoituksesi mielikuvitusta, kun et uskalla laittaa tekstiin omaa nimeäsi."

Minuako tarkoitit? En ole aiemmin kommentoinut tänne, lukuunottamatta eilistä viestiäni, jossa en kylläkään esiintynyt nimettömänä. Tästä lähin, jos tarvetta kommentointiin tulee, laitan viestiin koko nimeni, jos se erottaa kirjoitukseni mielikuvituksesta.