Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#7679 Re: Re: Re: Re: Re: valheella kerätyt nimet ei paina mitään

08.04.2013 13:00

#7676: - Re: Re: Re: Re: valheella kerätyt nimet ei paina mitään

http://www.tahdon2013.fi/assets/Tahdon2013_kannatusilmoitus_FI.pdf

"Suomen nykyinen lainsäädäntö asettaa ihmiset eriarvoiseen asemaan. Vain nainen ja mies voivat avioitua keskenään. Rekisteröidyssä parisuhteessa olevilla pareilla on samat velvollisuudet muttei samoja oikeuksia. Tasa-arvoinen avioliittolaki takaisi jokaiselle oikeuden mennä avioliittoon riippumatta puolison sukupuolesta. Näin kaikki parit olisivat lain edessä yhdenvertaisia."

Jos et osaa lukea, niin pahoittelen.

Sinun kertomuksesi mukaan sinulta "otettiin nimmari" (huom. PELKKÄ NIMIKIRJOITUS), etkä saanut muuta tietoa kuin "allekirjoita tasa-arvon vuoksi" (huom. et kysynyt mitään, VAAN KIRJOITIT SOKEANA JA MYKKÄNÄ, ETKÄ MYÖSKÄÄN LUKENUT KANNATUSILMOITUKSEN TEKSTIÄ). Aivan erityisen jännittäväksi tilanteen tekee muiden seikkojen osalta se, että SINÄ OLISIT MUKA KANNATTANUT AVIOLIITTOA KAIKILLE PUOLISON SUKUPUOLEEN KATSOMATTA. Sinä et kannata minkäänlaisia parempia oikeuksia homoseksuaaleille ja kaikista vähiten sinä kannattaisit AVIOLIITON ANTAMISTA HEILLE. Lopeta se valehtelusi jo!

Lukutaidon lisäksi ei nähtävästi voida olettaa, että jo vuosikausia vellonnut keskustelu avioliittolain avaamisesta ja sen oikeusvaikutuksista olisi tavoittanut hurskaimpia kristittyjä, joiden yleissivistykseen ei defaulttina kuulu tietoa siitä, että avioparilla on Suomessa oikeus hakea adoptiota.

Taidanpa minäkin kohta kilahtaa, kun kansalaisaloitteen tiivistelmätekstissä ei sanota, että tasa-arvoinen avioliittolaki mahdollistaa oikeuden yhteiseen sukunimeen. EIHÄN VOIDA OLETTAA, ETTÄ TAVALLINEN KANSALAINEN OLISI SELVILLÄ AVIOLIITON OIKEUSVAIKUTUKSISTA!

Jännittävää muuten, että vielä äsken et osannut kertoa tämänkaltaisesta allekirjoitustilanteesta ollenkaan. Sitten kun ensimmäinen kirjoittaja alkoi sillä spekuloimaan, sinä hyppäsit viestin kimppuun ja aloit kauhistella, että tällä tavalla niitä ääniä kuulemma kerätään. Ja nyt kävikin ilmi, että sinä itsehän oletkin ollut sanotunlaisen vedätysyrityksen kohteena. Hieman erikoisesti muotoutuu tarinasi.

PS. Pelkällä "nimmarilla" sinun MUKA antamaasi kannattajakorttia ei ole rekisteröity ja otettu huomioon pätevänä kannatuksena, koska kuten huomaat, ilmoituksessa on annettava PALJON ENEMMÄN MUUTA TIETOA KUIN PELKKÄ NIMIKIRJOITUS. Joten huolesi sinun nimesi epärehellisestä mukaanottamisesta on turha.

Haloo nyt jo sen epärehellisyytesi kanssa. Kuvottavaa meininkiä itseään kristityksi kutsuvalta.

Vastaukset


Vieras

#7681 Re: Re: Re: Re: Re: Re: valheella kerätyt nimet ei paina mitään

2013-04-08 13:17:47

#7679: - Re: Re: Re: Re: Re: valheella kerätyt nimet ei paina mitään

Edelleen valehtelet allekirjoittajalle. Meillähän on tasa-arvoinen avioliitto jo. Mies ja nainen on tasa-arvossa. Allekirjoituksen kalastaja ei sanonut mullekkaan että samassa laissa on kyse myös homoille adoptiolapsista. LAPSIA EI KOSKAA SAA ANTAA PEDOFILIAN ESIASTEILLE.

Lapset tarvii turvatun lapsuuden,jossa kasvaa ja rakentaa tulevaisuutta. Ei tuhottua lapsuutta, joka vie syrjäytymiseen. Syrjäytyneitä,on jo liikaa. Ei lapsia homoille haureuden oppiin, vaan terveiden elämäntapojen olosuhteisiin, jossa rajat ja rakkaus on oikeissa käsissä.

 


Vieras

#7683 Re: Re: Re: Re: Re: Re: valheella kerätyt nimet ei paina mitään

2013-04-08 13:20:26

#7679: - Re: Re: Re: Re: Re: valheella kerätyt nimet ei paina mitään

Kyllä totuus tulee kertoa kun nimiä kerää. Ilman sitä nimillä ei ole mitään merkitystä.

Luotto meni.