KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#1121 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Salaseura

18.02.2011 19:06

#1072: Todella järkyttynyt - Re: Re: Re: Re: Re: Salaseura

Siis sittenkin tynkähallitus ja vanha hapatus on tehnyt KKY;stä  KKK,n=Kotikissojen kerrätyskeskuksen siis toiminta on kotikissojen välitystä, kissakirppari?!?!? NIINKÖ? Ymmärsinkö oikein?

MITÄS IHMEEN JÄRKEÄ TUOSSA NYT ON?

Perustakoon Terttu itse uuden yhdistyksen kun haluaa toiminnan tuon kaltaiseksi ja jättäköön nykyisen yhdistyksen rauhaan ja niiden haltuun, jotka jatkavat alkuperäisellä toiminta-ajatuksella!

Sitäpaitsi hän on kehunut kokemuksillaan, saavutuksillaan ja menestyksekkäällä toiminnallaan saaden yhdistyksen loistoonsa ja hyvään maineeseen (tosin hänen nykyiset tempauksensa ja toimintansa kyllä ovat vakavasti vaarantaneet yhdistyksen maineen ja loannut sen) niin tuon perusteellahan hän vasemmalla kädellä simsalabim nostaa pystyyn uuden puhtoisen yhdistyksen (uudet, vanhan yhdistyksen vetäjät voivat kyllä antaa alkupääomaa ystävän eleenä perustamiskustannuksiin) , jossa turvan saavat siistit kotikissat, joita sitten tuovat kissoihinsa kyllästyneet omistajat. Kissaraukat jotka on otettu hetken mielijohteesta ja tietoisena siitä, että, tällainen kierrätyskeskus on olemassa ja jonne voi viedä kissansa kun alkaa tympäistä eikä huvita enää hiekkalaatikon tyhjentäminen. Tähänhän tämä vääjämättä johtaa jos toiminta-ajatuksena on ottaa vain kesykissoja.

Tätäkö nyt sitten pj jengeineen haluaa?!?

Vastaukset

Vieras
Vieras

#1127 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Salaseura

2011-02-18 19:47:36

#1121: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Salaseura 

 Onkos kisutkin nyt jo pantu arvojärjestykseen? Kotikissojen auttaminen OUT ja villit kissat IN? Mitä Pesu tekee? Kierrättää niitä kotikissoja, mainintaanne lainaten. Pesu on siis edustettuna tässä kyseisessä oppositiossa, tiedoksi yleisölle.