Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#4757 Re:

30.03.2013 13:26

#4749: - Jättäkää rauhaan tämä adressi,

 

Jopas on paksua tekstiä ja raamatunhutkintaa oikein olan takaa. Kaikkia adresseja voi kommentoida. Juuri sitä varten nämä kommenttisivut ovat.

 

Olisi erikoista, jollei maallisesta lainsäädännöstä saisi keskustella kuin uskonnollisin käsittein ja näkökulmin! Yritä siirtyä sieltä ajan laskun alun patriarkaalisesta Lähi-idän yhteiskunnasta pohjoismaiseen nykytodellisuuteen, tasa-arvoon, demokratiaan ja moniarvoisuuteen.

Vastaukset

taku

#4789 Re: Re:

2013-03-30 16:35:59

#4757: - Re:

Tottakai jokaisella on oikeus mielipiteeseensä.Saa keskustella ihan millaisin termein vaan.Sitä on demokratia.Tämä keskustelu on olut minusta varsin hedelmällistä ja hyvää lukuunottamatta eräitä häiriköitä.Demokratia on sitä että jokainen valitsee ne kriteerit millä äänestää.Tuntuu vaan siltä että PALJON USEAMMIN ateistit ja sekularistit eivät anna uskovaisten käyttää näitä uskonnollisia termejä kuin että uskovaiset kieltäisivät ateisteilta oikeuden käyttää ei-uskonnollisia termejä.Jottkut antavat äänensä sille naisehdokkaalle jolla on isoimmattissit.Hölmöä jos minulta kysytään mutta se on heidän oikeutensa.Sivistynyt ja muia kunnioittava keskustelu eri mieltä olevien kesken on kaikkien kannalta hyvä asia.ikävä vaan että joukkoon eksyy aina joku joka ei osaa käyttäytyä vaan alkaa haukkua muita  idiooteiksi verrata homoja eläimiin sekaantujiin tai käyttää toisen nimimerkkiä