Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#3713 Re: Re: Re: Kansalaisaloite

27.03.2013 19:46

#3711: taku - Re: Re: Kansalaisaloite

Tuo on mielestäni liikaa, en voi vaatia ettei tuo laki ikinä muuttuisi. Mulle on vain tärkein että päättäjät tietää että on vastustajia vaikka meidän perusteet eivät homoliittojen kannattajille kelpaa.

Mielestäni olisi hyvä että meidät otettaisiin tosissaan ja tällä adressilla se ei onnistu kiitos Adolf Hitlereiden

 

Vastaukset

taku

#3718 Re: Re: Re: Re: Kansalaisaloite

2013-03-27 19:55:17

#3713: - Re: Re: Re: Kansalaisaloite

No eihän se kansalaisaloite ikinä menisi läpi.Toinen vaihtoeto on sitten kansalaisaloite parisuhdelain kumoamiseksi mutta parempana vaihtoehtona pitäisin perustuslain muutosta.Kyllähän perustuslakiakin muuttaa voi se on vaan paljon vaikeampaa.Kannatan prustuslain muuttmista myös siksi että tämä keskustelu loppuis siihen.Moni asia on perustuslaissa määrätty esim kuolemanrangaistus on Suomessa perustuslailla kielletty ja se on ihan oikein.Myös vaalipiirien lukumäärästä säädetään perustuslailla perustuslkai määrä vaalipiirien lukumääräksi väh 12 maksimis 18 nyt on tekeillä muutos joka määräisi minimix 6 ja maksimiks 12

urpot ohoi !

#3732 Re: Re: Re: Re: Kansalaisaloite

2013-03-27 20:08:18

#3713: - Re: Re: Re: Kansalaisaloite

ei ei, olet kyllä nyt ymmärtänyt jotain väärin!

kysymyshän ei ole siitä että homoliittojen kannattajille ei kiihkouskovaisten perustelut kelpaa vaan kysymys on vain ja ainoastaan siitä että himouskovaisilla ei ole antaa perusteluja! yhen ainuttakaa järkevää ei ole koko vajaassa 4000 kommentissa!

 

sitten kun tulee näitä "raamattu sitä ja tätä" niin kuten jotku on täällä jo todennu kaksi todella, todella hyvää pointtia nostan nyt niistä;

 

A) raamattu kehoittaa myös kivittämään raiskatut naiset kuoliaaksi ja että naisten ei tule opiskella,

jos raamattu on sana JA LAKI niin miksei suomessa toimita tämänkin mukaan.

 

B) uskontoja ei tule sekoittaa lain kanssa,

ja kyllä, valitsin sanan uskontoja, koska jos ette tienneet, NIITÄ ON USEITA ja jos uskontojen perusteella aletaan lakeja säätämään, eikös sitten pitäisi kieltää sian lihan syöminen (tai vähintään piilottaa se numeroitujen ruudukkojen taakse kaupoissa) niin ja lehmän liha myös, mieti kun pieni hindulaispoika menee kauppaan ja näkee pyhän eläimen paketissa! puhumattakaan siitä että itsemurhapommittaminen, naisten lyöminen ja moniavioisuuskin tulisi täten säätää suomen lakiin, kun uskonnoissa nämäkin sallitaan.