KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Jäsen jo vuodesta 2007
Vieras

#951 Re: Anneli Repo, Eija Lehtimäki, Vadelma Salo

15.02.2011 16:04

#945: Olen valitsemassa hallitusta 27.3 - Anneli Repo, Eija Lehtimäki, Vadelma Salo

 

Haluan vastauksen myös: (lakeijatkin saavat vastata)

Mitäs konkreettista te kolme olette kissojen eteen tehneet vuonna 2010?
Miksi ansaitsisitte jatkossa olla hallituksessa?

Vastaukset

Aikansa kutakin

#965 Re: Re: Anneli Repo, Eija Lehtimäki, Vadelma Salo

2011-02-15 23:39:21

#951: Jäsen jo vuodesta 2007 - Re: Anneli Repo, Eija Lehtimäki, Vadelma Salo 

Turha yrittää tavoittaa Vattu Saloa. Hänellä ei ole mitään yhteystietoja ulkomaailmaan. Yhteystiedot ovat olleet salaiset jo silloinkin, kun jotkut halusivat hänet hallitukseen.

Valitsijat ja muutkaan jäsenet eivät siis voi häntä mitenkään tavoittaa. Eikä hänelllä ole sähköpostiosoitettakaan. Silti löytyy aina mielipide ja tietämystä sekä osaamista joka asiaan. Poikkeuksellisen lahjakas tyyppi, siis. Pysyy ajan hermolla vaikka ei ole mukana viestinnässä.

Mutta onhan se Peltoniemen Timo häntä kai jotenkin onnistunut häiritsemään, kun tämä Vadelma on osallistunut niihin kurinpitotoimiin häirinnän vuoksi kyseistä herraa kohtaan. Eikö ole siis Vadelma onnistunutkaan välttämään häiritseviä yhteydenottoja? Noh, Peltoniemihän on tietääkseni tiedustelukoulutuksen saanut upseeri, joten kaipa hän on löytänyt kohteensa ja leikkinyt "katulaulajaa" neidin akkunan alla pimeällä kadulla.

Ja tekihän tämä Vadelma puheenjohtaja Kanervon ja Eija Lehtimäen kanssa sen tutkintapyynnönkin poliisille tästä hurjasta Peltoniemestä. Joka olikin sitten torso, ja poliisi ei kai oikein innostunut.

Onko kissojen pelastaminen tosiaankin näin erikoista puuhaa?