KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#906 Re: taloudenhoitaja Marko Kari

11.02.2011 17:51

#905: PIRJO PJ:KSI - taloudenhoitaja Marko Kari 

 Minusta on ollut alun alkaen täysin käsittämätöntä, että Marko Kari on palkattu yhdistyksen palvelukseen tuollaisella summalla. Varsinkaan kun hänen tehtäväkuvastaan ei kerrota juuri mitään jäsenistölle. Minkäänlaisia perusteluita asiaan ei ole kuultu. Yli puolet yhdistyksen vuosittaisista kuluista tulee kuitenkin hänen palkastaan ja se on paljon rahaa se.

Käsittämättömän huonoa toimintaa nykyiseltä hallitukselta! 

Vastaukset

Puheenjohtajaksi PIRJO PELTONIEMI
Vieras

#907 Re: Re: taloudenhoitaja Marko Kari

2011-02-11 19:18:41

#906: Vieras - Re: taloudenhoitaja Marko Kari 

 HALUATKO, ETTÄ TALOUDENHOITAJAN 16.000€ PALKKA KÄYTETÄÄN JATKOSSA KISSOIHIN?

SE ONNISTUU TULEMALLA VUOSIKOKOUKSEEN 27.3.11 JA ÄÄNESTÄMÄLLÄ PIRJO PELTONIEMI UUDEKSI PUHEENJOHTAJAKSI!

Vuosikokous järjestetään 27.3.11 klo 14-16 Tampereen Uintikeskuksella eli Kalevan Uimahallilla. Pihassa on runsaasti ILMAISTA parkkitilaa ja Uimahallille tulee Kaupungin bussit 17, 25 ja 27.

Kissojen Katastrofiyhdistys Pirkanmaalla kaipaa uudistusta, avoimuutta sekä parempaa yhteishenkeä ja sitä on valmis tarjoamaan uusi puheenjohtajaehdokas Pirjo Peltoniemi. Koska nykyinen KKY:n puheenjohtaja Terttu Kanervo on kieltäytynyt julkaisemasta Pirjon vaalipuhetta jäsenlehti Katti-Matissa, olemme perustaneet Pirjolle oman vaalisivun facebookkiin: PIRJO PELTONIEMI KISSOJEN KATASTROFIYHDISTYKSEN UUDEKSI PUHEENJOHTAJAKSI sivulla kaikki voivat lukea Pirjon vaalipuheen, esittää Pirjolle kysymyksiä ja tutustua hänen arvoihinsa ja tavoitteisiinsa. Kerrothan sivusta kaikille kissaihmisille, kiitos. Pelastetaan kissat yhdessä!

LINKKI SIVULLE:
http://www.facebook.com/pages/Pirjo-Peltoniemi-Kissojen-Katastrofiyhdistyksen-uudeksi-puheenjohtajaksi/152410671480931

TERVETULOA TYKKÄÄMÄÄN PIRJOSTA!

PIRJON SIVUN VASEMMASTA ALAREUNASTA LÖYTYY KOHTA JAA, JOKA KLIKKAAMALLA VOIT JAKAA LINKIN PIRJON SIVULLE SEKÄ LÄHETTÄÄ FB-VIESTINÄ INFOA SIVUSTA KAVEREILLEKKIN!

Mikäli hauluat muutosta auta meitä kertomaan uudesta puheenjohtajaehdokkaasta KAIKILLE! Kiitokset jo etukäteen teille kaikille, jotka jaatte infoa Pirjosta Facebookissa, meilitse, tekstareilla, puskaradiossa jne jne jne

 

Vieras
Vieras

#908 Re: Re: taloudenhoitaja Marko Kari

2011-02-11 19:23:24

#906: Vieras - Re: taloudenhoitaja Marko Kari 

Kuinka kauan Marko Kari on ollut rahastonhoitajana?

Mun tietämykseni ulottuu 4v. taaksepäin ja 4 x 16.000 tarkoittaa yhteensä 64.000 eli melkoinen summa ja jos hän on toiminut 10 vuotta ja tuota samaa palkkaa on maksettu niin yksinkertaisellakin laskutaidolla saa 160.000 MISTÄ TUO RAHA ON OTETTU?!?!? MIETTIKÄÄ MIKÄ SUMMA JA SE EI OLE MENNYT KISSOIHIN, KISSOJEN KULUISSA KYLLÄ ON KITSASTELTU, MUTTA EI TÄSSÄ!!!

Laskin (n.750 jäsentä x 21,00= 15,750) ettei edes jäsenmaksut riitä kattamaan tuota summaa!

Ja onko tuo palkka ainoa kulu rahastonhoitajasta? Jos KKY on merkitty työnantajaksi  niin palkan päälle tulevat vielä lisäksi sotu ynnä muut erimaksut ja ne tekevät enemmän kuin tuo palkka on. Oikeastaan työnantajalle palkka on pienin menoerä työntekijästä. Vai onko rahastonhoitajalla toiminimi minkä laskuun tekee? Vai miten tämä on hoidettu, maksaa itse verot tuosta palkastaan vai kky??

Eikä tämän pitäisi olla mitään "top secret" salaista tietoa! Jäsenillä on oikeus tietää palkkauksen perusteet ja kaikki kulut mitä aiheutuu rahastonhoitajan palkkauksesta.

VARSINKIN JOS TARJOLLA ON OLLUT ILMAISIA ALAN IHMISIÄ!!!