Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!


Vieras

/ #3517 Luonnonilmiöiden käyttäminen aseena - tuomiopäivän ase: 'Project Seal'

01.01.2013 19:42



Tsunami-aseen lähes 70-vuotinen historia paljastui - tuomiopäivän ase: 'Project Seal'


Luonnonilmiöiden käyttäminen aseena on kiehtonut sotaherroja läpi historian. Jatkuvasti paljastuu uusia salassa pidettyjä ohjelmia, jotka osoittavat mahdollisuuden, että ainakin osa 'luonnonilmiöistä' saattaa hyvinkin olla sodankäyntiä. Nyt ranskalainen France24-uutiskanava kertoo tsunami-aseen historiasta.

Lähde: France 24, AFP
Toimittajat: Riikka Söyring, Janus Putkonen
31.12.2012, Verkkomedia.org



Tsunami-aseen lähes 70-vuotinen historia paljastui - tuomiopäivän ase: 'Project Seal'

Uusiseelantilainen Ray Waru on kirjoittanut kirjan, joka taltioi Wellingtonissa sijaitsevan kansallisarkiston asiapapereista löytyneitä arkistojen aarteita. Wellingtonin arkistossa on lähes 100 hyllykilometrin mitalla asiapapereita.

Alkuaan Waru oli aikeissa kirjoittaa Waitangin sopimuksesta (Uuden Seelannin perustamiskirja), naisten äänioikeudesta, itsenäisyysjulistuksesta ja muista vastaavista asioista, mutta materiaalin selaaminen vei miehen mennessään ja syntyikin kirja "Secrets and Treasures" ("Salaisuuksia ja aarteita").

Kirja sisältää sellaisia kuriositeetteja kuin Kapteeni Cookin kirje ennen hänen viimeistä matkaansa sekä tietoja Project Seal -nimisestä ("Projekti Hylje") suunnitelmasta.





Sekä Japanin maanjäristyksestä ja tsunamista vuonna 2011, että varsinkin Indonesiaa pahoin kohdanneesta tsunamista 2004 levisi epäilyksiä siitä, että tapahtumien taustalla olisi nähtävissä poliittisia tarkoitusperiä. Indonesiassa tuhoutui maata ravistellut sissiarmeija sen tukialueineen - Japanissa tapahtunut lähentyminen kohti Kiinaa "päättyi kuin seinään" tsunamin jälkiseurauksena. Salaiset aseohjelmat lisäävät paljastuessaan kansojen ja hallitusten välistä epäluottamusta.



Tsunami-ase: Project Seal

Project Seal oli Yhdysvaltain ja Uuden Seelannin huippusalainen yhteistyöprojekti, jolla oli tarkoitus kehittää ydinasetta vastaava tuomiopäivän tuho -ase.

Projekti aloitettiin kesäkuussa vuonna 1944 sen jälkeen kun Yhdysvaltain merivoimien upseeri oli huomannut koralleja räjäytellessään, että räjäytykset toisinaan matkaansaattoivat suuren hyökyaallon. Project Seal tutki mahdollisuutta luoda "tsunami-pommi".

Aucklandin rannikolla tehtyjen räjäytyskokeiden jälkeen tiedemiehet päättelivät aseen olevan kehittelykelpoinen: kymmenen räjäytyksen sarja nostatti 10-metrisen tsunamiaallon, joka oli riittävän suuri tuhoamaan pienehkön rannikkokaupungin.

Arkistossa on myös pitkät nivaskat puolustusministeriön keräämiä ufo-havaintoilmoituksia. Waru sanoo arkistojen tarjonneen kiehtovan aikaikkunan sen ajan ihmisten ajatusmaailmaan ja asenteisiin.

Riikka Söyring @ 31.12.2012 16:46

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…