KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Annika Fabritius
Vieras

/ #409

19.12.2010 00:23

Kopio Aamulehden lukijapalstalta

"Löytökissalle ei löytynyt sijoituspaikkaa

Eläimet. Kissojen katastrofiyhdistyksen puheenjohtaja Terttu Kanervo antoi yllättävän tiedon (Al 12.12.). Mistä niitä kissojen talteenottopaikkoja löytyy ja kuka auttaa, kun tarve esiintyy?

Lauantai-iltana 11.12. kello 21.50 rappukäytävästämme löytyi rotukissa, jonka omistajasta ei ollut tietoa. Tiesimme, että rapussamme asuvilla kenelläkään muulla ei ole kissaa.

Soitin puheenjohtaja Terttu Kanervolle saadakseni apua. Kanervon vastaus oli, että heillä ei ole paikkaa, mihin kissan voisi sijoittaa eikä heillä ole ketään, joka voisi noutaa kissan.

Hän käski laittamaan kissan yöksi vaikka pesuhuoneeseen huomiseen asti. Tiedustelin, että mistä sitten huomenna löytyy paikka. Hänen vastauksensa oli, että Orivedellä on eläinten löytökoti.

Pyysin että Kanervo olisi soittanut jollekin yhdistyksen jäsenelle, joka voisi tulla noutamaan kissan. Hän kieltäytyi vedoten puheluiden kalleuteen, joita hän joutuu omasta pussistaan maksamaan hoitaessaan Kissojen katastrofiyhdistyksen asioita.

Itse hän ei suostunut ottamaan vastaan kissaa vedoten korkeaan ikäänsä. Apua en saanut.

Toivottavasti kenenkään ei tarvitsisi asioida Kissojen katastrofiyhdistyksen kanssa. Tämä kissa sai kodin sunnuntaina, vietettyään yönsä vihaisen 19-vuotiaan kollikissan vieraana valvottaen koko perhettä yön.

Huolehtikaa kotieläimistänne.

Merja Oinonen"

Kylläpä hävettää olla kissansijoittajana, kun tälläistä lukee :( Hätätapauksessa olisin voinut kissan hakea. On kyllä toisaalta totta myös sekin, että emme ole palokunta, niinkuin Terttu kirjoitti...