VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Marko Lind

/ #3620 SYDÄMELLISET KIITOKSET KAIKILLE AKTIIVEILLE

12.05.2012 00:04

KIITOKSET YLI 2000:lle YLÄSAVOLAISELLE SEKÄ MUILLEKKIN

Olen sydämellisesti kiitollinen siitä aktiivisuudesta, jota osoititte adressiamme kohtaan jossa vaadimme maahamme lisää susien pyyntilupia. Tällä hetkellä allekirjoituksia on lähes 16 000 ja sillä on ollut valtava merkitys julkiseen keskusteluun, jossa on ruodittu vallalla olevaa susipolitiikkaa niin mediassa, internetissä kuin eri lehtien keskustelupalstoillakin. Allekirjoituksienne ansiosta olemme saaneet äänemme vahvasti kuuluviin ja vaikuttaneet lukemattomien ihmisten käsityksiin. Lisäksi toimitamme adressin allekirjoituksineen maa- ja metsätalousministeri Jari Koskiselle Suomen susikannan hoitosuunnitelman päivitystä varten ennen syksyä, jolloin keskustelut hoitosuunnitelmasta aloitetaan.

Taistelu järjetöntä susipolitiikkaa vastaan ei saa jäädä vain adressin asteelle ja siksi olemme perustaneet Suurpedot ja Luonto- nimisen yhdistyksen, jonka tarkoitus on tehokkaasti taistella mm. metsästyskoiraharrastuksen puolesta yhä kasvavaa susikantaa vastaan. Vastaperustetun yhdistyksen nimissä olemme tähän mennessä laittaneet kyselyn RKTL:lle, kyselyn Kennelliittoon, kirjeen maa- ja metsätalousministerille sekä kantelun EU-komissiolle. Toivon sydämestäni, että aktiivisuutta järjestäytynyttä yhdistystä kohtaan löytyy samalla tavalla kuin ylläpitämäämme adressia kohtaan, sillä järjestäytymällä yhdistyksen alaisuuteen pystymme viemään asiaamme eteenpäin huomattavasti tehokkaammin kuin yksityishenkilöinä. Taistelu järjetöntä susipolitiikkaa vastaan on vasta alussa, tulettehan aktiivisesti mukaan ja näin viemme taistelun voitollisesti loppuun saakka ja täten turvaamme metsästyskoiraharrastuksemme myös tulevaisuudessa.

Kiittäen sekä yhteistä asiaamme kannustaen:
Suurpedot ja Luonto ry:n Puheenjohtaja
Marko Lind
Gsm: 046 6590565
Yhdistyksemme internetsivut, joiden kautta voi mm. liittyä jäseneksi ja tukea vasta alkanutta toimintaamme: http://suurpedotjaluontory.nettisivu.org