VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Pysytään asiassa

/ #3550 Suojelijoiden kommenteissa esitettyjä teesejä

08.05.2012 23:21

SUSI EI OLE KANSAKUNNAN UHKA - no ei varmaankaan, mutta monen yksittäisen kansalaisen, hänen perheensä ja omaisuutensa uhka kylläkin, kerrostalossa ja torin nurkalla tätä pelkoa ei ole ja silloin ei muidenkaan tarvitse pelätä? Näin johdonmukaista ja kirkasta se ajatuksen juoksu on.
Kyllä kanssaeläjän rooliin on vaikea asettua, kun ollaan liikkeellä kuin jesuiitat ennen vanhaan.
Luulisi jo vähän nolottavan ulkopuolisena puuttua ja tietää paremmin asiat satojen kilometrien päästä, asianosaisia ja asiantuntijoita oman kokemuksensa kautta ovat kumminkin susitihentymäalueiden asukkaat.

KAIKKI SUDET HALUTAAN TAPPAA - adressissa ei tätä kylläkään esitetä, mutta suojelijoiden hurmos nousee parempiin sfääreihin, kun tämä aina kaivetaan sopivasti hihasta. Eikö itseänne jo hävetä vääntää tätä? Lukekaapa adressin tekstiä välillä muistin virkistämiseksi.

KOTIELÄIMET VOIDAAN SUOJELLA - tähän onkin olemassa, yksinkertainen, kustannustehokas ja tervejärkinen ratkaisu (häiriköiden hävittäminen), mutta suojelijat arvatenkin tarkoittavat suoja-aitoja, joiden tulisi olla 2 m korkeita, myös kaivamalla alipäästämättömiä, ja on kohtuutonta ja taloudellisesti mahdotonta, että kukaan yksityinen rakennuttaa tällaista aitaa kilometreittäin, teoria on helppoa mutta käytäntö mahdotonta, haloo suojelijat, helppoa on huudella! Onkohan herrat/neidit suojelijat kaivaneet aitatolppia koskaan kiviseen maahan, tätä työtä varmaan olisi tarjolla, kunhan ensin ostatte susikriittisten alueiden viljelijöille kullekin 10.000 euron aitatarpeet ja sitten kaivatte 500 tolppaa vähintään 60 cm:n syvyyteen. No, onhan se kuitenkin helpompi huudella....